G
Gość
Gość
Chyba jednak Cie Agatek pomylilam z inna ciezarowka[emoji53]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie trzeba być naczczoCzy do pierwszego badania prenatalnego mam byc nadczczo do badania krwi?
Dzieki za informacjeNie trzeba być naczczomożna normalnie jeść. Ja miałam badanie po 19 i przed jeszcze normalnie batona zjadłam ;p
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, jak mialyscie robione wymazy w trakcie stosowania lutki dowcipnej, to na ile dni przed badaniem ja odstawialyscie?
I rozumiem ze wtedy musialyscie zamienic na dupka albo lutke podjezykowa?
Ja miałam robiony wymaz i musiałam opuścić jedną dawkę przed badaniem, ale badanie miałam rano, po powrocie do domu normalnie zaaplikowałalam ją, nie zamienialam na podjezykowa, ale to ma znaczenie tylko wtedy kiedy aplikujesz ja palcem bo jeśli aplikatorem to normalnie bierzesz bo ona nie ma wpływu na wynikDziewczyny, jak mialyscie robione wymazy w trakcie stosowania lutki dowcipnej, to na ile dni przed badaniem ja odstawialyscie?
I rozumiem ze wtedy musialyscie zamienic na dupka albo lutke podjezykowa?