• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny czy Wy też płaczecie z byle powodu? Ja dziś sie poryczałam, bo nie wiedziałam na co mam ochotę i co na obiad ugotować... M się śmiał, bo myślał, że te jak to nazwał "płaczki" już minęły. A ja mówię, że do końca tak będzie :P

Ja nie płaczę, w ogole nie mam żadnych humorków nawet. Dzisiaj za to w pracy musiałam zorganizować spotkanie i wyjaśnić kilka nieprzyjemnych spraw, cała sytuacja trzymała mnie od rana, aż skończyło sie ciśnieniem 140/90 juz w domu, pod wieczór. Zdecydowanie stwierdzam po dzisiejszym, ze stres w ciazy jest absolutnie niewskazany.

Witajcie ;)
Ostatnio sie nie udzielam bo po ciazy biochemicznej narazie czekamy i zaczynamy crio po urlopie pod koniec sierpnia ;) ale chciałam sie poradzić ;( po ciazy biochemicznej dostałam @ potem minął miesiąc i teraz powinnam dostać druga @ ale juz 3 dzień sie spóźnia gdzie normalnie zawsze była jak w zegarku miedzy 26-28 dniem ;( a dzisiaj juz 30dc i nic ;( brzuch boli jak na @ wiec założyłam tampon i tylko delikatnie był poplamiony ;( a jak nue zakładam tampona to nic nie leci ;( zrobilam nawet test ciążowy i negatywny ;( nie wiem o myślec pomóżcie ;(((

reklama
Dziewczyny czy wy też się tak kiepsko czujecie? ? Te nudności to mnie do szaleństwa doprowadza pół nocy przesiedzilam bo leżeć się nie dało a codziennie rano i wieczorem moim przyjacielem jest kibelek [emoji37][emoji37] . Po schodach wyjść nie mogę bo dysze. .tak szybko się mecze. .. ale na te nudności to możecie coś poradzić??

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry