• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Panikuj Panikuj potem czasu nie będzie :p ja dzisiaj się bałam kapac bo fale i musiałam uważać na brzuch ale juz wróciliśmy spaliłam się mimo smarowania 30 tka i pobawilam się w falach na materacu jak dziecko :D sprawdziłam po powrocie z plaży czy dzieciaki na miejscu :p a teraz sie umylam i się pakujemy powoli a jutro rano wyjazd :(

Nie wiem czy mam sie czym martwic czy nie...ale od czasu do czasu jakby mi brzuchol twardnial :( tzn nie raz go czuje pod piersiami - jest twardszy , nie raz w dole brzucha, a zastanawiam sie moze to jak dziecko sie przemieszcza to odczuwam takie twrdsze miejsca? a nie raz w ogole nie jest twardo.. Jakie macie zdanie na ten temat ? :(

Nie wiem czy mam sie czym martwic czy nie...ale od czasu do czasu jakby mi brzuchol twardnial :( tzn nie raz go czuje pod piersiami - jest twardszy , nie raz w dole brzucha, a zastanawiam sie moze to jak dziecko sie przemieszcza to odczuwam takie twrdsze miejsca? a nie raz w ogole nie jest twardo.. Jakie macie zdanie na ten temat ? :(
Ja mam cos innego.
Boli mnie czasem w jednym miejscu brzuch, takie dziwne uczucie. Nawet jak dotkne reka to miejsce to boli tak jakbym miala stluczenie. Potem nie boli. I tak kilka razy w ciagu dnia. Myslalam ze to moze czuje jak dziecko kopie, ale przeciez jest za male zeby mnie to bolalo. Do tego ruchow jeszcze nie czuje a jutro 17tc zaczynam.
Dodam ze ten bol brzucha mam po tej stronie co maluszek siedzi, bo tam tetno znajdywalam;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej Dzieciątko się przemieszcza:)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam cos innego.
Boli mnie czasem w jednym miejscu brzuch, takie dziwne uczucie. Nawet jak dotkne reka to miejsce to boli tak jakbym miala stluczenie. Potem nie boli. I tak kilka razy w ciagu dnia. Myslalam ze to moze czuje jak dziecko kopie, ale przeciez jest za male zeby mnie to bolalo. Do tego ruchow jeszcze nie czuje a jutro 17tc zaczynam.
Dodam ze ten bol brzucha mam po tej stronie co maluszek siedzi, bo tam tetno znajdywalam;)

Ugniata ci maluszek po prostu w tym miejscu mimo że ruchów nie czujesz. Ja mam teraz tak że zaczyna mnie mega boleć lewa strona nisko koło jajnika i jak się tam dotkne to czuję rękę małego więc wiem że to on. A jak zmieni pozycję to ból jak ręką odjął:)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam cos innego.

Ja w ktorys dzien tez tak mialam , ze bobas poprostu uciskal na cos konkretnie (nie wiem co za narzad tam jest) ale odczuwalam dosc mocny klujacy bol, ale chwile posiedzialam i zdecydowala sie przemiescic gdzie indziej i bylo ok :) Ja pierwsze cykniecie delikatne poczulam okolo 14 tyg... ale pozniej kiedy juz bylam pewna ze to napewno ruchy to byl to 19 tydz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry