Nikaaa
Fanka BB :)
Wiem !!! Już panikuje[emoji14]Nikaaa kurde zaraz rodzisz!!!!
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem !!! Już panikuje[emoji14]Nikaaa kurde zaraz rodzisz!!!!
Obiecuję że jak tylko zrobimy pierwsze zdjęcie i się dorwę do telefonu to odrazu wstawie[emoji14]Pisanka super zdjecie[emoji106]
Nikaa, my juz sie nie mozemy doczekac, jak nam tu pokazesz swojego bobasa[emoji5]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja mysle, bo bedziesz miala sie kim pochwalic[emoji5]Obiecuję że jak tylko zrobimy pierwsze zdjęcie i się dorwę do telefonu to odrazu wstawie[emoji14]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam cos innego.Nie wiem czy mam sie czym martwic czy nie...ale od czasu do czasu jakby mi brzuchol twardnialtzn nie raz go czuje pod piersiami - jest twardszy , nie raz w dole brzucha, a zastanawiam sie moze to jak dziecko sie przemieszcza to odczuwam takie twrdsze miejsca? a nie raz w ogole nie jest twardo.. Jakie macie zdanie na ten temat ?
![]()
Raczej Dzieciątko się przemieszczaNie wiem czy mam sie czym martwic czy nie...ale od czasu do czasu jakby mi brzuchol twardnialtzn nie raz go czuje pod piersiami - jest twardszy , nie raz w dole brzucha, a zastanawiam sie moze to jak dziecko sie przemieszcza to odczuwam takie twrdsze miejsca? a nie raz w ogole nie jest twardo.. Jakie macie zdanie na ten temat ?
![]()
Ugniata ci maluszek po prostu w tym miejscu mimo że ruchów nie czujesz. Ja mam teraz tak że zaczyna mnie mega boleć lewa strona nisko koło jajnika i jak się tam dotkne to czuję rękę małego więc wiem że to on. A jak zmieni pozycję to ból jak ręką odjąłJa mam cos innego.
Boli mnie czasem w jednym miejscu brzuch, takie dziwne uczucie. Nawet jak dotkne reka to miejsce to boli tak jakbym miala stluczenie. Potem nie boli. I tak kilka razy w ciagu dnia. Myslalam ze to moze czuje jak dziecko kopie, ale przeciez jest za male zeby mnie to bolalo. Do tego ruchow jeszcze nie czuje a jutro 17tc zaczynam.
Dodam ze ten bol brzucha mam po tej stronie co maluszek siedzi, bo tam tetno znajdywalam
Ja w ktorys dzien tez tak mialam , ze bobas poprostu uciskal na cos konkretnie (nie wiem co za narzad tam jest) ale odczuwalam dosc mocny klujacy bol, ale chwile posiedzialam i zdecydowala sie przemiescic gdzie indziej i bylo okJa mam cos innego.
Boli mnie czasem w jednym miejscu brzuch, takie dziwne uczucie. Nawet jak dotkne reka to miejsce to boli tak jakbym miala stluczenie. Potem nie boli. I tak kilka razy w ciagu dnia. Myslalam ze to moze czuje jak dziecko kopie, ale przeciez jest za male zeby mnie to bolalo. Do tego ruchow jeszcze nie czuje a jutro 17tc zaczynam.
Dodam ze ten bol brzucha mam po tej stronie co maluszek siedzi, bo tam tetno znajdywalam