• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

a moja mała od wczoraj spokojna okropnie, już się stresowałam, wróciłam do domu, od razu na łózko i czekam... zwykle po chwili już były kopniaki, a tu nic. Na boku leżałam, też nic, chyba z pół godziny cisza, M dał mi trochę czekolady, odczekałam i były kopniaki, ale takie delikatne. Dzisiaj trochę pokopała ale od kilku godzin znowu cisza...
Nie wiem czy to normalne
Normalne. Dzieciaki w brzuchu też mają gorsze dni. U mnie Szymek czasem w jeden dzień dawal w tyłek a w drugi caly dzień cisza

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem :)
u mojego maluszka wszystko ok :) Waży już 510g :D Taka moja kruszynka mała :D Nie wiem ile ma cm, bo nie mierzył. I tym razem bez żadnego zdjecia. Ale za tydz mam nadzieje, że mój gin zrobi kilka zdjęć :D Teraz czekam jeszcze na wynik krzywej cukrowej. Niestety muszę jeść więcej mięsa widzę, bo nic po żelazie mi się nie poprawiło...

I taki kombinezon dzis kupiłam w h&M i od siostry taki polarek dostałam :)
Zobacz załącznik 768067 Zobacz załącznik 768068

Na niskie żelazo polecam buraka w kapsułkach :) ja mięsa nie jem w ogóle, więc muszę pilnować, a z tymi kapsułkami żelazo super :)
Super, że z maluszkiem wszystko dobrze :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czy te już widzialyscie?

Załączniki

• 1470770786945.jpg
    1470770786945.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 86

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry