Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jakwezmę m to może coś kupie jak nie to nie wiem brzucha nie będę nastawiać na wściekłe baby. A jestem pewna że większość będzie pp 60 ...Pisanka jak zwykle cudne ciuszki
No u mnie pewnie się rzuca po tę ciuszki ze nic nie zostanie. Nie chce mi się szarpać z babami które wszystko biorą i nie patrzą na nic
Ja bd w rozku trzymać. Jak to mój m mówi w tortilliDziewczyny a ja sie zastanawiam w czym albo pod czym bede klasc Malego spac ? bo tak sobie mysle spiworek, potem ktos mi odradzil ze dziecko na wznak, ze trzeba przeciez przekrecac glowke zeby nie byla plaska, ze latwiej sie zakrztusic itd...pod kolderka czy kocykiem? zakopie mi sie i udusi? masakra....nie wiem co tu nabyc![]()
Martka, ale masz fajne przyjaciolki.Ja wczoraj spotkałam się z przyjaciółkami na soczek i jedna z nich kupiła mi prezenty![]()