TeQuila
Fanka BB :)
Przepraszam, pomyliłam się mam 4 pozycje, jeszcze mam rękawiczki (niedrapki )Kurcze, przeglądam właśnie listę potrzebnych rzeczy dla dziecka i z 64 pozycji ja mam 3![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przepraszam, pomyliłam się mam 4 pozycje, jeszcze mam rękawiczki (niedrapki )Kurcze, przeglądam właśnie listę potrzebnych rzeczy dla dziecka i z 64 pozycji ja mam 3![]()
To może uda Ci się przekonać męża do wcześniejszych zakupów
A to.nie widziałam ze są na tej liścieNo jak, przeciez masz foteliki i wózek jeszcze![]()
Hihi,Pisanka a jaki kolor masz wózka?A to.nie widziałam ze są na tej liście![]()
ZazdroszczęA ja nie mam 2 rzeczy![]()
Będziesz miała do tego czasu ja już jestem sporo dalej coś ok 2 msc więc jakoś usciulalam wszystko.Zazdroszczęja też już bym chciała mieć wszysko
No i mogłabym już urodzić, strasznie mi się dłuży ta ciąża
BeżowyHihi,Pisanka a jaki kolor masz wózka?
Heh,ja już chcę grudzień!!!Będziesz miała do tego czasu ja już jestem sporo dalej coś ok 2 msc więc jakoś usciulalam wszystko.