• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zazdroszczę :)ja też już bym chciała mieć wszysko
No i mogłabym już urodzić, strasznie mi się dłuży ta ciąża
Tequila, uwazaj co mowisz, nie mow ze chcesz juz urodzic, tylko ze chcesz juz grudzien.
Ja tak lezalaz z dziewczyna w szpitalu i caly czas powtarzalam ze za rok wracamy, ale pietro wyzej( pietro wyzej byla porodowka i ciezarne)
No i wykrakalam za rok sie spotkalysmy pietro wyzej, ale nie bylysmy w ciazy, tylko przyszlysmy ja na histero ona na laparo.
Teraz uwazam na slowa[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tequila, uwazaj co mowisz, nie mow ze chcesz juz urodzic, tylko ze chcesz juz grudzien.
Ja tak lezalaz z dziewczyna w szpitalu i caly czas powtarzalam ze za rok wracamy, ale pietro wyzej( pietro wyzej byla porodowka i ciezarne)
No i wykrakalam za rok sie spotkalysmy pietro wyzej, ale nie bylysmy w ciazy, tylko przyszlysmy ja na histero ona na laparo.
Teraz uwazam na slowa[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie chce już grudzień i wtedy urodzić :D

reklama
Strawbelko masz racje, ja w pierwszej ciazy tez caly czas mowilam "chce juz urodzic" doslownie non stop. Wtedy mi sie wydawalo, ze jest mi strasznie ciezko. I co, urodzilam az 6 tyg za wczesnie. Dlatego teraz mowie " niech bedzie listopad, dotrwajmy do listopada". To prawda, ale to co mowimy/myslimy podświadomie to sie spelnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry