• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja wiem, ze taka kolej rzeczy, dzieci rosna i wyfruwaja z domu, tylko tak teraz jest pusto w domu cos strasznego.. martwię sie czy maly bedzie sie sluchal, czy bedzie jadl, bo on taki niejadek jest... czy powie, ze chce siku... czy zasnie :(
Agatek, ja wiem ze dzieci w przedszkolu nasladuja drugie dzieci.
Jak beda jesc w przedszkolu sniadanie czy obiad, to maly tez napewno bedzie wcinal. Nawet moze zaczasc jesc te rzeczy ktorych w domu nie jadl[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wiem, ze taka kolej rzeczy, dzieci rosna i wyfruwaja z domu, tylko tak teraz jest pusto w domu cos strasznego.. martwię sie czy maly bedzie sie sluchal, czy bedzie jadl, bo on taki niejadek jest... czy powie, ze chce siku... czy zasnie :(
Z wszystkim da sobie doskonale radę i jeszcze nie raz cię zaskoczy swoimi nowymi umiejętnościami :)
A już niedługo będziesz miała maleństwo które wypełni ci pustkę w domu, także póki co korzystaj i ciesz się ciszą i spokojem :)

Napisałam do babysense polska odpisali mi ze mogę używać na poczatku 1 wkładki bo dziecko nie będzie się przemieszczać a chodzi o to z dwoma by w razie jak pójdzie spać w róg monitor tez działal. Zwrócili tylko uwagę ze jak wybiorę kolyske żeby miała mocna blokadę i wtedy mogę mieć jeden sensor w lozeczku drugi w kolysce. Myślę że póki nie urosnąć z kolyski to pewnie minie z pół roku

Napisałam do babysense polska odpisali mi ze mogę używać na poczatku 1 wkładki bo dziecko nie będzie się przemieszczać a chodzi o to z dwoma by w razie jak pójdzie spać w róg monitor tez działal. Zwrócili tylko uwagę ze jak wybiorę kolyske żeby miała mocna blokadę i wtedy mogę mieć jeden sensor w lozeczku drugi w kolysce. Myślę że póki nie urosnąć z kolyski to pewnie minie z pół roku
Widzisz Pisanko, masz priblem z glowy[emoji6]
A materac jaki kupujesz ten z disney baby hevea , co mi wtedy linka podawalas? Ja chyba kupie ten za ok 250zl z dwoch pianek. Pamietaj ze lateksowych nie mozna.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie masz detektor tętna ? Ja jak się nie rusza to sprawdzam dla świętego spokoju :)
Pewnie nie masz się co martwić odpoczywa sobie albo kopie wnętrzności a nie brzuch :)
Nie nie mam, nie do wszystkich udogodnien jestem przekonana :) w sumie 2 min po tym jak Wam napisalam do dostalam 1 kopniaka i tyle... ostatnie 2 dni byl bardzo aktywny wiec moze teraz nastaly dni spoczynku.Nie wiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry