• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aniolkowa iesze sie ze z Twoim synkiem jest dobrze wszystko, ze sie supwr rozwija mimo skrajnego wczesniactwa. Ja mam nadzieje ze wytrzymam jak najdluzej z maluszkiem w brzuszku. Wazne ze sterydy mam podane. Mi wody caly czas sie sacza a w obrazie usg jest ich zadziwiajaco duzo.

Rozwarcie nie postepuje tzn jest na opuszek palca. Szyjka dosyc dluga. Wody caly sie sacza, ale w obrazie usg i tak mam ich bardzo duzo. Jedyny minus to ze lozysko poszlo do dolu i rano krwawilam. Teraz dostalam kroplowki na wyciszenie i leze caly czas pod ktg...

Rozwarcie nie postepuje tzn jest na opuszek palca. Szyjka dosyc dluga. Wody caly sie sacza, ale w obrazie usg i tak mam ich bardzo duzo. Jedyny minus to ze lozysko poszlo do dolu i rano krwawilam. Teraz dostalam kroplowki na wyciszenie i leze caly czas pod ktg...
Agatek, wszystkie jestesmy myslami i sercem z Wami.
Musicie wytrwac jak najdluzej.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Agatek czekamy na wdechu na każdą wiadomość od Ciebie. Trzymajcie się dzielnie i oby jak najdłużej maluszek został w brzusiu <3

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry