• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Umiar wskazany ze wszystkim. Kupię ze 4 paczki pieluch i zobaczymy co bedzie dalej. Przecież pieluchy tez wszędzie sie kupi. Teraz dla siebie kupiłam akcesoria higieniczne i możemy jechać z koksem.

Nie no z umiarem na pewno :D Wiem właśnie od koleżanki, że szybko dziecko wyrasta z pieluch i bez sensu kupowac z 3 paczki skoro za chwile moze 2 na darmo zostac :p
Te newborn są w małych paczkach ale myślę że jedna do szpitala wystarczy, bo jeśli okaże się ze maluch urodzi się większym niż wyliczyli to parę złotych do kosza wyrzucone, a po co?przecież M zawsze może w drodze do szpitala dowieźć jak braknie

Te newborn są w małych paczkach ale myślę że jedna do szpitala wystarczy, bo jeśli okaże się ze maluch urodzi się większym niż wyliczyli to parę złotych do kosza wyrzucone, a po co?przecież M zawsze może w drodze do szpitala dowieźć jak braknie
No jedna na pewno wystarczy. Bez sensu brać 2. W każdej chwili jak piszesz m moze dowieźć :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry