Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta ale od witamin napewno nie tyjesz.Ja...W ciągu 4 tygodni przytyłam 5 kg. Ale gdzieś na necie wyczytałam, że witaminy odstawia się wtedy, gdy dziecko jest za duże, dlatego spojrzałam na to usg., a tu taka waga dzieciątka....
Ja napisze jaki ja kupilam, nie czytajac w ogole opinii w necie poszlam na zywiol - poprosilam najlepszy w sklepie i dali mi gryke, wzielam w sumie bez zastanowienia. Aczkolwiek po dluzszym czasie naczytalam sie opinii ze niektorym jakies robale sie legly pod wplywem zamoczenia materaca - z lekka mnie to dobilo, chociaz opinie bylo kilka lat w tylDziewczynki jaki kupujecie w końcu materac do łóżeczka?
w kazdym razie niektorzy mieli inni nie. Ja lozeczko w nd juz zlozylam , ubralam wszystko itd a miedzy przescieradlo a materac podlozylam taki podklad wrazie zamoczenia - bede obserwowac i wrazie co szybko zmiana.Ja już sama nie wiemDziewczynki jaki kupujecie w końcu materac do łóżeczka?