TeQuila
Fanka BB :)
Mi to się takie materiały podobają jeszcze i myślę co by z nich uczyć
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tetrowe są kiepskie ale flanelowe całkiem fajne, niczym nie odbiegają od tych w smyku za 8 zł za sztukęA ja dzis kupilam 3 pieluchy flanelowe w pepcoZobacz załącznik 779563
I 3 tetrowe, ale tetrowe takie sobie sa, ale zawsze sie przydadza.
Zobacz załącznik 779565
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się najbardziej podobają lazurowe trójkąty, na żywo są mega! Myślę żeby na matę je wykorzystać albo na pieluszkownik póki coLiski najladniejsze i teraz modne[emoji6]
Zygzak tez, ale juz mi sie opatrzyl.
Reszta mnie nie porywa[emoji6]
Doszłam do wniosku, ze chyba miałam kumulację ciążowych humorów bo dzisiaj wstałam wściekła, a raczej zostałam wybudzona młotami pneumatycznymi (nawet w sobotę robią nam balkony). Później oczywiscie m mnie wkurzył mówiąc ze musi jechac do pracy na 3 h, nic nie dało ze obiecał ugotować obiad i pytal na co mam ochotęMartini trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze [emoji173]️
Ewelin no to już z górki))
Martka jak humor dzisiaj??? Mąż przeżył?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez dzisiaj oglądałam i wlasnie tetrowe wydają mi sie takie sztywne a flanelowe tez do mnie nie przemówiły, ale może to dlatego ze jeszcze bylam w burzy hormonalnejA ja dzis kupilam 3 pieluchy flanelowe w pepcoZobacz załącznik 779563
I 3 tetrowe, ale tetrowe takie sobie sa, ale zawsze sie przydadza.
Zobacz załącznik 779565
Flanelowych to raczej innych nie kupisz.Tez dzisiaj oglądałam i wlasnie tetrowe wydają mi sie takie sztywne a flanelowe tez do mnie nie przemówiły, ale może to dlatego ze jeszcze bylam w burzy hormonalnejza to w Rossman kupiłam platki kosmetyczne, patyczki do uszu i chusteczki babydream dla małej
![]()
Pewnie ze sie przydadza i pewnie tez wrócę po kilka, to po prostu nie byl ten dzieńFlanelowych to raczej innych nie kupisz.
Tetrowe takie sobie, jak to mowia dupy nie urywa, ale wzielam bo tanie i zawsze do czegos sie przydadza. Kupie jeszcze ze 3 te muslunowe do wycierania malucha i mysle ze bedzie ok.
Te tetrowe mogą być lepsze po praniu ale flanelowe są takie jak wszędzie tyle że tańsze ;-) jeżeli chodzi o gatunek to nie odbiegają niczym od innychTez dzisiaj oglądałam i wlasnie tetrowe wydają mi sie takie sztywne a flanelowe tez do mnie nie przemówiły, ale może to dlatego ze jeszcze bylam w burzy hormonalnejza to w Rossman kupiłam platki kosmetyczne, patyczki do uszu i chusteczki babydream dla małej
![]()