• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Powiem Wam, że ja tez ponarzekam. A to, że mam zgage jak do tej pory nigdy nie miałam, że czasami spac nie mogę. I tak mówie, że już chce grudzień. Ale jak piszecie, jak sie o tym pomyśli, że sie udało i takie marudzenie i narzekanie szybko przechodzi :)
Jak to kobieta w ciaży ponarzekac musi :D :P

Tequila spokojnie :) Ty masz za to tysiąc pięćset innych rzeczy o których ja nawet jeszcze nie pomyślałam ;)
Popłacz sobie dla rozluźnienia i zobacz jaki piękny dziś dzień [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj mam jeszcze gorszy dzień :( nie wyspałam się, głowa mnie boli i...nadal nie mam łóżeczka :p płakać mi sie chce od rana, śniło mi się dziś że urodziłam i nie miałam gdzie dziecka położyć bo w domu ani łóżeczka ani kosza :o
Chyba mnie to wszysko przerasta, jeszcze tyle do zrobienia a tak mało czasu, gdybym chociaż remont już miała za sobą . póki co konca nie widać :(
Nie mogę nic wyprać, nic rozłożyć,wszystko w kartonach stoi. No i obrywa się mężowi na każdym kroku za wszystko :(
Wcale mi nie lepiej że ponarzekałam,najgorzej :(

Przyszła do mnie paczka z Makaszki : kocyk i rożek. Pytanko do dziewczyn, które już otrzymały: pierzecie przed używaniem? Jeśli tak to jak?
Oczywiście że pierzemy, znaczy ja piore wszystko,nie ważne czy zapakowane czy nie, wg przepisu na metce
Wszysko co ma minky piore w 30 stopniach na programie delikatnym czyli max 600 obrotów, potem dobrze strzepnać i wyprasować stronę bawełnianą i gotowe do użycia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry