• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Miłych wykładów:) i fajnych gadżetów :p pochwal się potem też co w paczkach mieliście, ciekawa jestem czy we wszystkich miastach to samo jest :D

Szczerze to jestem zawiedziona. To był festiwal spotów reklamowych, w dodatku przedstawiany przez ludzi kompletnie się do tego nienadających. Pan Zawitkowski rzeczywiście się na tym tle wyróżniał. Ale czy on powiedział coś czego bym nie wiedziała?
W dodatku część kobiet przyszła z partnerami, bardzo to się chwali. Ale Ci Panowie w takich miejscach kompletnie zapominają że są tylko osobą towarzyszącą. Nie muszą wszyscy siedzieć w pierwszych rzędach i dostawać gadżetów. W efekcie musiałam sobie przynieść krzesło, siedziałam z boku i nie dostałam torby, bo Panowie zabrali mimo że żony też dostały.
A wykłady były np. o laktatorach czy o dopasowaniu biustonosza.

No to powiem, ze bylam w czwartek na warsztatach mamo to ja. Gadzetow bylo malo bo w sumie tylko malutki kocyk sensoryczny jeden pampers jakas probka plynu do kapieli i reklamy. Za to wyklady super. I ja i maz wyszlismy zadowoleni. Duzo informacji ale tez malo widzielismy bo bylo na dwoch salach mysle ze ze 150 osob a my w ostatnich rzedach.

Szczerze to jestem zawiedziona. To był festiwal spotów reklamowych, w dodatku przedstawiany przez ludzi kompletnie się do tego nienadających. Pan Zawitkowski rzeczywiście się na tym tle wyróżniał. Ale czy on powiedział coś czego bym nie wiedziała?
W dodatku część kobiet przyszła z partnerami, bardzo to się chwali. Ale Ci Panowie w takich miejscach kompletnie zapominają że są tylko osobą towarzyszącą. Nie muszą wszyscy siedzieć w pierwszych rzędach i dostawać gadżetów. W efekcie musiałam sobie przynieść krzesło, siedziałam z boku i nie dostałam torby, bo Panowie zabrali mimo że żony też dostały.
A wykłady były np. o laktatorach czy o dopasowaniu biustonosza.
Ja bym podeszla do takiego pana i grzecznie zwrocila uwage, ze ta torba jest dla ciezarnych a nie dla nich[emoji34]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzis bylam w Ikei, ale w Lodzi, bo w Katowicach sa tlumy i mnie to wkurza. Kupilam ta posciel w chmurki, bo mi sie bardzo podobala, mimo ze na poscieli chmurki i gwiazdki. Dla mnie jest slodka.

A na lampke chmurke moj maz sie skrzywil i nie pozwolil mi wziasc. Powiedzial ze paskudna i brzydko zrobiona[emoji15]
Oczywiscie nie robiac zadnej z Was przykrosci, bo mi sie ona podobala i chcialam ja wziasc, nawet z tym wiszacym kablem[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry