TeQuila
Fanka BB :)
Miłych wykładówDziękuję [emoji4] na razie jestem na warsztatach Mama wie. Rożek mam taki jak Ty[emoji6] a kocyk wrzucę potem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miłych wykładówDziękuję [emoji4] na razie jestem na warsztatach Mama wie. Rożek mam taki jak Ty[emoji6] a kocyk wrzucę potem.
Dziewczyny a wy macie tylko dwa stopnie wysokości materaca? Czy tylko tak nisko zamontowany stelaż macie?
Tak? A na jakiej wysokości masz? Bo moje łóżeczko ma też trzy na 32,52 i 62 cm od góry plus materac to wychodzi na to że najwyższy poziom będzie miał barierki na wys ok 23 cmJa mam trzy wysokości, ale zamontowany na najwyższym jestjak dojdzie materac to będzie w sam raz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 3 stopnie, ale dojdzie jeszcze materac i będzie wyżej to wyglądać. W sklepie widziałam ze z materacem jest wyżejDziewczyny a wy macie tylko dwa stopnie wysokości materaca? Czy tylko tak nisko zamontowany stelaż macie?
Miłych wykładówi fajnych gadżetów
pochwal się potem też co w paczkach mieliście, ciekawa jestem czy we wszystkich miastach to samo jest
![]()
A co to te niebieskie chmurki? Naklejki?Proszę[emoji14]Zobacz załącznik 779611
Ja bym podeszla do takiego pana i grzecznie zwrocila uwage, ze ta torba jest dla ciezarnych a nie dla nich[emoji34]Szczerze to jestem zawiedziona. To był festiwal spotów reklamowych, w dodatku przedstawiany przez ludzi kompletnie się do tego nienadających. Pan Zawitkowski rzeczywiście się na tym tle wyróżniał. Ale czy on powiedział coś czego bym nie wiedziała?
W dodatku część kobiet przyszła z partnerami, bardzo to się chwali. Ale Ci Panowie w takich miejscach kompletnie zapominają że są tylko osobą towarzyszącą. Nie muszą wszyscy siedzieć w pierwszych rzędach i dostawać gadżetów. W efekcie musiałam sobie przynieść krzesło, siedziałam z boku i nie dostałam torby, bo Panowie zabrali mimo że żony też dostały.
A wykłady były np. o laktatorach czy o dopasowaniu biustonosza.
Tak naklejkiA co to te niebieskie chmurki? Naklejki?
Ewelin slicznie[emoji106]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom