TeQuila
Fanka BB :)
Żartujesz? Ja byłam bardzo zadowolona, wykłady super, mnóstwo nowych informacji, podczas przerw można było na wystawionych stoiskach dostać gadżety i kupić np książki Zawitkowskiego, oprócz tego każdy dostał torbę pełna upominków a na koniec było losowanie nagród np fotelika samochodowego, wszysko dopięte na ostatni guzik, a u nas trzeba było zapisać osobę towarzyszącą która również otrzymała upominki, w szoku jestem że w innym mieście taka różnicaSzczerze to jestem zawiedziona. To był festiwal spotów reklamowych, w dodatku przedstawiany przez ludzi kompletnie się do tego nienadających. Pan Zawitkowski rzeczywiście się na tym tle wyróżniał. Ale czy on powiedział coś czego bym nie wiedziała?
W dodatku część kobiet przyszła z partnerami, bardzo to się chwali. Ale Ci Panowie w takich miejscach kompletnie zapominają że są tylko osobą towarzyszącą. Nie muszą wszyscy siedzieć w pierwszych rzędach i dostawać gadżetów. W efekcie musiałam sobie przynieść krzesło, siedziałam z boku i nie dostałam torby, bo Panowie zabrali mimo że żony też dostały.
A wykłady były np. o laktatorach czy o dopasowaniu biustonosza.