Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daj znać jak po obchodzie, co mówią lekarze :-)Dziewczyny ja krótko i sobie... Czekam na obchód widzę wyniki morfologii i są niezbyt dużo podwyższonych lub zanizonych z moczem to samo a Crp wyrypalo 17.5
Wczoraj było luz a dziś w nocy raz kibelek i rano też. Wyników kału jeszcze nie mam.
My się już szykujemy na wizytę :-) nie mogę się już doczekać jak zobaczę mojego syneczka :-)Dziewczyny pięknych widoków na wizytach
Martini to wyniki nie są złe. A z tym Crp to pewnie jesteś osłabiona po odwodnieniu. Ważne, że wszystko wraca do normy![]()
Ale wiesz nie latasz juz tak do kibelkaEwelin no nie wiem czy tak wszystko wraca do normymaja mi zwiększyć dawkę nifuraksazytu,niedługo badanie,badanie jamy brzusZnej,jutro raczej płodu . Dieta suchary i gorzka herbata dużo do płaczu mi nie brakuje. Tak bym chciala napić się chociaż czegoś lepszego.
Siemienia nie wolno w ciazy. Ostatnio polozna mowila na szkole rodzenia, ze Ci co maja chlopcow w brzuchu nie powinni bo siemie zawiera duzo fitoestrogenow i moze w przyszlisci powodowac u chlopcow problemy z plodnoscia.