• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a jak to jest z farbowaniem wlosow...w ok 16tc chcialabym isc do fryzjera i zrobic sobie refleksy. Tylko to pewnie wymaga jakiegos odbarwienia...myslicie ze mozna czy dla zdrowia dziecka lepiej zrezygnowac?

Pogadaj z fryzjerem, żeby było bezpiecznie. Dobre farby nie są szkodliwe, tylko ważne żebyś miała sprawdzony i pewny salon. Ja się wzbraniałam długo ale za 2 tygodnie już idę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Flandi mi napicie zimnego mleka pomagało. Ale musiałam jednak na rennie sie przerzucic. Z tego co na necie czytałam to migdały i suszone morele pomagają. A jak Cię w nocy dopadnie to jak najwyżej głowe musisz mieć. Ewentualnie w pozycji pół leżącej. Szybko przechodzi :)

Będę próbować wszystkiego ;) wczoraj na szczęście migdały pomogły.

Dziewczyny ja krótko i sobie... Czekam na obchód widzę wyniki morfologii i są niezbyt dużo podwyższonych lub zanizonych z moczem to samo a Crp wyrypalo 17.5
Wczoraj było luz a dziś w nocy raz kibelek i rano też. Wyników kału jeszcze nie mam.

Martini wytrzymaj jeszcze trochę [emoji8] wiem że łatwo Ci nie jest ale na pewno dasz radę!

Hej. Ja farbowalam włosy kilka dni temu podwójnie bo niestety farba nie chciała się przyjąć. Miałam. Rozjasniane koncowki a górę przyciemnioną. Tez się balam ale bardziej chodzi by nie wdychac. A myślę że gorsza chemię jemy i wdychamy. A napewno te co pala w ciazy. Wiec jeżeli farbowanie to nie co tydzień a myślę tak jak u mnie raz na rok nie zaszkodzi :)
Dzisiaj byłam u ortopedy dostałam zaświadczenie z rozpoznaniem i celem jako wskazanie do cc. Mam nadzieje ze to straczy :/ I nie będę miała przypalu na zelaznej przy kwalifikacji. Ginekolog o 19
... czuje się dobrze jedynie ciśnienie mi szwankuje bo ze 110/55 miałam w weekend 137/75 ale zobaczymy powoli spada..dzisiaj 131/70 ale i tak jak na mnie mega wysokie

Ostatnia edycja:
Jestem podłączona pod ktg. Zdjeli mi pessar wręcz sie darlam było gorsze niż zakładanie. Z usg jamy brzucha wyszło ze prawa nerka zastój ale chyba przez dziecko i kamyk...po ktg idę na oddział do swojego lekarza bo chciał żebym po badaniu przyszła powiedziala co i jak i będziemy myśleć. Aaa no i wielki grzyb od pessara.

Jestem podłączona pod ktg. Zdjeli mi pessar wręcz sie darlam było gorsze niż zakładanie. Z usg jamy brzucha wyszło ze prawa nerka zastój ale chyba przez dziecko i kamyk...po ktg idę na oddział do swojego lekarza bo chciał żebym po badaniu przyszła powiedziala co i jak i będziemy myśleć. Aaa no i wielki grzyb od pessara.
Martini, to Ci sie na koniec narobilo[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry