Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, odczekalam pół godz. plamienia zero, bólu zero ale pojechaliśmy przed 22 na SOR.. przyjeli mnie bez problemu i naszczescie okazalo sie ze maluszek piękny i zdrowy, serduszko pika ponad 150, maly machał wszystkimi konczynami, Pani dr stwierdziła że przejąl sie razem ze mną.. zero śladów odklejeń albo krwiaka. Maluch miał wczoraj 2.5 cm czyli cały czas 2 dni do tyłu niż mój trasfer ale to przez póżniejsza implantacje i dr nie kazała się tym przejmować.. Zaleciła leżeć i wziąźć jutro na wizycie u mojego dr L4!! Plamienie chwilowe, nie wiadomo skąd, pamiętam że kilka dziewczyn też miało Kate u Ciebie stwierdzili skąd to było? Myślę ze u mnie to przez podróż, juz nigdzie sie nie wybieram aż do rozwiązania!
!!! Jutro mam nadzieje że mój dr da mi to L4 bo lepiej dmuchać na zimne do końca 1 trymetru jak mi wczoraj powiedziała dr na SORze, newralgiczny okres jest do 16 tc jak wytworzy się w pełni łożysko.. 
Moje cukry w normie, wiec i humor ok, tylko ta waga spadajaca w dol ciagle....