• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja dziś ogłaszam bankructwo. Zrobiłam zakupy w USA u jednego miłego Pana. Szczęśliwie paczka przypłynie za miesiąc, więc nie muszę się póki co martwić, gdzie to upchnąć. Wybieram wszystko w zwierzątka leśne i sówki :-) Oni tam mają rzeczywiście dobre ceny - a pensje dużo wyższe. To naprawdę niesprawiedliwe :-)
Coleta - podziel się wiedzą o kłuciu w pachwinach.
Nasz pierwszy wizytowy strój:Gymboree.com - Infant Toys, Newborn Toys and Newborn Music at Gymboree

reklama
Aisha, trzymam kciuki za wizytę!

Kate, podobno bakterie w moczu zdarzają się dość często. Furagin na pewno pomoże, a dodatkowo - za wcześniejszą radą dziewczyn, polecam żurawinę.

Kate polecam zaopatrzyć się w Prenatal Urocare. Ja mam skłonności do chorób dróg moczowych a od kiedy go biorę ani razu nic nie miałam. A to nie jest szkodliwe jak każdy typowy lek.

Gotadorka jak tam wizytka? Dzisiaj serduszkowa? Kciuki zaciśnięte!!! &&&&&&&&&&&&&&&

Marcysiowa dziękuje, u mnie wszystko dobrze, serduszka biją jak dzwony :-) . Jeden maluszek ma 8.5 mm, a drugi 5.8 mm , wszystkie wyniki prawidłowe :-)

pozdrawiam Was dziewczyny i życzę kolorowych snów!

Marcysiowa za dwa tygodnie mam się umówić na wizytę już u "naszego" doktora :-) jutro tam zadzwonie ... a i moja pani dr zna "naszego" dr :-)

ps. nagrałam bicie serduszek na telefon, także mój M je również usłyszał :-)

hej dziewczyny, ja jestem przerazona, bo poczytalam o tych moich bakteriach w moczu i one sa bardzo grozne dla malenstwa:((( biore ten furagin dopiero od wczoraj, mam nadzieje, ze pomoze.

Gotadora! GRATULACJE!!!
Kate - nie przejmuj się. Bakterie po furaginie odejdą na wieki wieków. Ja latałam z zakażeniami dróg moczowych po wielu lekarzach, z profesorami nefrologii włącznie i powiem ci, że odkrywca furaginu powinien nobla dostać. to lepsze niż antybiotyki.
W pokoju mam pobojowisko - robimy przegląd ubranek.

reklama
gotadora...cudowne uczucie uslyszec serduszka...ja to nawetnie wyobrazam sobie, uslyszec 2 serduszka...powiedz czy ty w takim razie slyszysz 2 pukania?;-)
szkoda, ze nie mam jak odsluchac twojego telefonu, bo pewnie sama bym miala lzy w oczach:tak:
serdecznie gratuluje! niech rosna zdrowa maluszki!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry