• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Gotadora szkoda ale czekam na relację zarówno z wizyty jak i z odczuć do lekarza.

Mi się dzisiaj jakoś ciężko oddycha. Siedzę tak półleżąco jak lekarz kazał. Podniosłam się po ciśnieniomierz i muszę poczekać chwilkę z pomiarem. Nie jest mi ani gorąco, ani słabo tylko tak jakbym musiała walczyć ze swoimi mięśniami o każdy pełny oddech. Wiecie co to może być?

Marcysiowa moja przyjaciółka jest w 28tc bliżniaczej i ma dokładnie to samo co ty... lekarz powiedział że to normalne i kazał jej spać z wysoko ułożonymi poduszkami:tak:

Gotadora- gratulacje, teraz z niecierpliwoscia czekamy na usg polowkowe, zeby zobaczyc, kto mieszka w brzuszku.

Marcysiowa- jak przegladalam ksiazke o ciazy, to bylo podane, ze moge byc problemy z oddychaniem, poniewaz macica sie rozrasta, narzady wewnetrze sie przesuwaja i ma to wplyw na pluca. Dzieciaczki rosna zdrowo i to jest powod :).

Gotadora szkoda ale czekam na relację zarówno z wizyty jak i z odczuć do lekarza.

Mi się dzisiaj jakoś ciężko oddycha. Siedzę tak półleżąco jak lekarz kazał. Podniosłam się po ciśnieniomierz i muszę poczekać chwilkę z pomiarem. Nie jest mi ani gorąco, ani słabo tylko tak jakbym musiała walczyć ze swoimi mięśniami o każdy pełny oddech. Wiecie co to może być?

Bliźniaki :-D:-D Marcysiowa zaczynają się wszystkie "zalety" ciąży bliźniaczej. A zobaczysz jakim wyzwaniem za kilka tygodni będzie ubranie skarpetek:-D

Cześć Dziewczyny, jestem już po wizycie.
Wszystko z Malutką OK - rośnie jak na drożdzach - dziś 450 gram i jesteśmy 4 dni do przodu. Obejrzeliśmy ją, posłuchaliśmy serduszka, pomachała rączkami - choć do "zdjęcia" buzi nie chciała zapozować i zasłaniała się rączkami - taki mały wstydzioch.
Szyjka długaśna, łożysko ma jeszcze czas na podniesienie i mam się tym nie przejmować. Odstawiamy Luteinę i mam ją brać jak doraźnie - jak pojawią się bóle (tak jak Nospę).

Pięknie! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry