• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia, ja byłam zdziwniona, że taka duża już bo ostatnio miała 330 gram a to było niecałe 2 tygodnie temu - ale Pani Dr powiedziała, że teraz zaczyna się czas intensywnego przybierania na wadze więc to normalne.

Pytałam też o ciągnięcia / kłucie w pachwinach - to normalne bo macica się rozciąga. W sumie niewiele można poradzić - nospa, odpoczynek.

reklama
Dzięki coleta - ja po ruchach czuję, że rośnie, bo coraz silniej ja czuję i brzuch juz mi się wybrzusza :-) Ja dopiero za tydzień usg, ale w szpitalu, więc zapewne wiele się nie dowiem. Tyle co mi napiszą.

Gotadora u mnie działa. Niesamowite dźwięki nie? Ja pamiętam swoje odczucia.

U mnie mąż wczoraj po raz pierwszy zobaczył jak brzuch mi się rusza. Dziewczyny wczoraj dobrego czadu dały.

Wczoraj zamówiliśmy łóżeczka. Jutro powinny być bo dzisiaj o 7 rano miałam maila, że są wysłane kurierem. Już się nie mogę doczekać. Szykuje komputer żeby mąż mógł do wywieźć rodzicom i wyrzucimy biurko. A potem tylko szybkie odkurzanie, mycie podłogi i składamy łóżeczka. Jejku jak ja się doczekać nie mogę. Jak tylko łóżeczka wywietrzeją kupujemy i szykujemy ciuszki.

U mnie po wizycie srednio, na wadze minus 5kg, mała o tydzień za mała, waży 1,1kg, a powinna 1,35kg- około. Martwię się, w pt mam kolejną wizytę z usg w szpitalu i zobaczymy, czy przybiera i jak to wszystko wygląda. Mam liczyc ruchy 3 razy dziennie, ma byc minimum 10 na godzinę. Mam tez przemyslec jak chce rodzic. Chyba wolę naturalnie. No i muszę wybrać szpital i nie wiem sama. Nie wiem tez co z porodem rodzinnym...ech nic juz nie wiem, mam tylko nadzieje, że Madzia dogoni normę.

Marcysiowa, super sprawa tak szykować miejsce dla naszych maluszków. Ja jeszcze wstrzymuję się z zakupem łóżeczka - najpierw malowanie ścian i mebelków (ale farby już mamy więc jesteśmy o krok bliżej ;-) )

Aisha, spokojnie - jeszcze jest czas na wszystkie przygotowania. Dziś odłóż wszystkie rozmyślania na bok i wróć do nich jutro, ze spokojną głową. Będzie dobrze!

madzialenak...dziekuje kochana jestes, ze pamietasz tak o wszystkim...kciuki jak najbardziej sie przydadza!

coleta...gratuluje!! ciesze sie, ze u was wszystko wporzadku!

gotadora...noooooo...uslyszalam! cudowne, az milo sobie zapisac gdzies i puszczac do snu:tak:;-)

ja tez juz sie nie moge doczekac kupowania mebelkow...ale jest ich tyle na rynku, ze sama nie wiem z czego wybierac. moja kolezanka polecila mi

Klupś Meble Dziecięce i sa calkiem niezle...mozna cos fajnego wybrac.

reklama
Puk, puk :-) Dzien dobry :-)
Z pewna doza niesmialosci postanowilam do Was dolaczyc.:-)
Wczoraj mialam usg serduszkowe i uslyszalam tak dlugo oczekujace bicie serduszka mojego malego szkraba. To pozwolilo mi uwierzyc w ten CUD i osmielic sie dolaczyc do Was na forum ciezarowkowym :-)
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry