Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W Niemczech gdzie bylam na kilku konsultacjach skutecznosc siega ok.20% podobnie jest we Francji. Bazujac sie na Francji moge powiedziec,ze skutecznosc jest tak niska poniewaz jest refundowana. Te pieniadze, ktore dostaja od ubezpieczalni niestety nie sa wystraczajace na prawidlowy rozwoj tej dziedziny. Od 30 lat pula pieniedzy przeznaczona na in vitro nie zmienila sie a wiadome,ze wszsytko drozeje. SPrzet medyczny rowniez a ten trzeba udoskonalac w labolatorium. Nie spotkalam sie tutaj nigdzie z takimi bayarami jak np. embrioskop. Tutaj w jednym inkubatorze jest kilkadziesiat plytek z rozwijajacymi sie embrionami a wiadome, kazde jego otwarcie wplywa na na ich rozwoj. Poza tym z autopsji mam wrazenie,ze lekarze a szczegolnie embriolodzy nie przykladaja sie do swojej pracy nalezycie. Mialam do nich wielkie zaufanie a oni pobrali 18 jajeczek i mimo kiebskich wynikow meza zrobili zwykle in vitro. Nawet nie pomysleli,zeby polowe jajeczek zamrozic lub zrobic icsi/in vitro. Wynik 0 zarodkow do transferu i jeszcze smieli mi powiedzeic ,ze sa gorsze przypadki niz moj. 

Olaboga - a ja nie doszłam jeszcze do łóżeczek;-)