ewelin86
Fanka BB :)
Jeszcze troszkę i będzie Alanek przy mamusiPo dzisiejszym obchodzie sytuacja wygląda tak że prawdopodobnie w przyszłą środę przywitam mojego syneczka po drugiej stronie brzuszka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze troszkę i będzie Alanek przy mamusiPo dzisiejszym obchodzie sytuacja wygląda tak że prawdopodobnie w przyszłą środę przywitam mojego syneczka po drugiej stronie brzuszka![]()
Szczęśliwa :-) już nie mogę się doczekać mojego syneczka <3
Starają się już drugi tydzień ale one żyją swoim życiem
Mam nadzieję że nic się w między czasie nie zmieni i już niedługo będziemy razem :-)Jeszcze troszkę i będzie Alanek przy mamusi![]()
Wiecie co ja to się zastanawiam czy rozpoznam skurcze. Dużo moich znajomych nie czula skurczy i nawet położne były w szoku bo ktg je wykrywalo a one nie czuły.
I bądź tu mądrym
Hahaha foch macicyCzymze jest potega wszystkich lekow w szpitalu przy fochu macicy. Dobrze, ze Alanek taki duzy :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
zajebiste okresleslenie, uśmiałam się :-) Jest to trudne do określenia niestety, czasem się wogóle ich nie czuje a ja np myślałam że to ruchy dziecka, teraz te skurcze 120 to już bolą i faktycznie trudno je pomylić ale takie do 60 to moim zdaniem są nie do odróżnieniaWiecie co ja to się zastanawiam czy rozpoznam skurcze. Dużo moich znajomych nie czula skurczy i nawet położne były w szoku bo ktg je wykrywalo a one nie czuły.
I bądź tu mądrym