martka83
Fanka BB :)
Haha w sumie moze to i lepiej ze go nie ma, wygladam tu jak jeden wielki odgniot, od poduszki, koldry, ktgnad umywalką przyklej swoje zdjęciebędzie jak lustro hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Haha w sumie moze to i lepiej ze go nie ma, wygladam tu jak jeden wielki odgniot, od poduszki, koldry, ktgnad umywalką przyklej swoje zdjęciebędzie jak lustro hehe
Gdzie ona je pomieściłaJa byłam w odwiedzinach u koleżanki urodziła bliźniaki parkę prawie się popłakałam jak do mnie przyjechała bo nie wiedziałam gdzie ona leży. chłopak 3800 !!!! A dziewczynka 2800!!! urodzone 36+6 wielkie dzieciaczki ! !!
husann mam wpisaną na 5 kwietnia , nie na 14poczekam na Nią i zweryfikujemy. A Ty jesteś na 14 wpisana tak jak zgłaszałaś
![]()
Ja wyłącznie wyglądem :-) jak coś mi się podobało to kupowałam bez względu na to że miałam już np 20 par spodenek w domu ;-)U mnie dochodzi jeszcze teściowa, która też chce kupować ubranka i moja mama, która np. już nam kupiła rożek. Istnieje ryzyko, że też będę wszystkiego miała więcej![]()
Czym się sugerowałyście w ilościach śpioszków, kaftaników etc.? Ile tego tak naprawdę potrzeba na początek?
O matko! Wielkie! :-)Ja byłam w odwiedzinach u koleżanki urodziła bliźniaki parkę prawie się popłakałam jak do mnie przyjechała bo nie wiedziałam gdzie ona leży. chłopak 3800 !!!! A dziewczynka 2800!!! urodzone 36+6 wielkie dzieciaczki ! !!
Muszę jakoś rozsądniej do tego podejśćJa wyłącznie wyglądem :-) jak coś mi się podobało to kupowałam bez względu na to że miałam już np 20 par spodenek w domu ;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę jakoś rozsądniej do tego podejśćMieszkanie niestety nie jest z gumy, muszę się ze wszystkim jakoś pomieścić, a nie chcę inwestować w meble, których nie weźmiemy do domu.
Najważniejsze że u dziewczynek wszystko dobrze :-)Miałam usg dziewczynki nadal malutkiewszystko ok u jednej mniej wód ale w normie. powiedzieli ze jeżeli ktg bd dobre to dotrwam do 6.12.