• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martka dziś jest Wasz dzień!!!:) trzymam mocno kciuki ;) ;)

Dziewczyny a ja mam pytanie co sądzicie o łóżeczkach turystycznuch?! Wszystkie doświadczone mamy mnie na nie namawiają, a one mi się taaaaakie strasznie nie podobają!
Jak sama nazwa wskazuje łóżeczko turystyczne używa się podczas wyjazdów turystycznych a nie na codzień
Do użytku codziennego najlepsze jest drewniane, stabilne łóżeczko a na początku kosz lub kołyska

reklama
No właśnie one są obrzydliwe, no przepraszam ze tak dosłownie, moje znajome zachwalaja ze względu ze dziecko się nie podobija o szczebli......kurde a ja sobie myślę a jak my byliśmy małe to nie było takich łóżeczek i jakoś jesteśmy w jednym kawalku

Drewniane lozeczko zawsze bedzie lepsze, pomijajac efekt estetyczny. A jak dzieckojuz bedzie wstawac czy raczkowac to taki "plastikowy" kojec sie sprawdza, bo jest bezpieczny i maluch moze tam swoje pierwsze akrobacje odstawiac :) Ale nie kupilabym lozeczka turystycznego dla noworodka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie one są obrzydliwe, no przepraszam ze tak dosłownie, moje znajome zachwalaja ze względu ze dziecko się nie podobija o szczebli......kurde a ja sobie myślę a jak my byliśmy małe to nie było takich łóżeczek i jakoś jesteśmy w jednym kawalku

Duzo Sue zmienilo
Nie bylo tez kwasu foliowego a jakos zdrowe jestesmy .....;)

Martka powodzenia ,rowniez czekam !!! I sciskam piastki

Ja nie będę kupować turystycznego. Na początek Mam kosz mojrzesza do sypialni a później drewniane .Atena zgadzam się z Toba jesteśmy cale. Moja znajoma tez sie tak nakręciła na turystyczne i zaraz po skończeniu używania kosza przeszla na turystyczne (JAK MAŁA MIAŁA 3 MIESIĄCE) a Tera narzeka na kręgosłup, ze malą się ciężko wyciąga bo bardzo nisko leży.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kumpela mowi ze to Sue bardzo sprawdza przez 0-6 mscy ,potem corka zadypiala JuZ w normalnym lozku

A ja jeszcze niewiem co robic ;//
93ca9a37994141b0c6737438ff0da1d7.jpg
79deee3b55de4c839338e85a3ec013a8.jpg

reklama
Kasia_basia, podpowiedz mi proszę coś w sprawie ubranek dla wiosennego malucha- co się u Ciebie najbardziej sprawdziło? Dużo miałaś rzeczy z długim rękawem i z długimi nogawkami? Ja te ubranka wybieram trochę instynktownie. Wiem, że Mały nie będzie nosił polarowych śpiochów w maju, ale z długim rękawem na pewno coś się przyda, bo pogoda może być różna. Tylko jakie proporcje przyjąć - pół na pół? Niby pierdoła, ale nie chcę kupować zbędnych rzeczy.
Doradzicie coś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry