Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Butterfly dopisuje Sue tez niewiem i milo poczytam oponie moj/a na kwiecien 
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uups taka mala pomylkaHehe Gosiuniu to Ida nie Iga
Ja na izbie siedzę, nie działa drukarka :/
Kurczę jest taki Sajgon ze na pewno przez trzy godziny mnie nie wezmą;/ umieram z głodu i pragnienia![]()
Kupiłam nawet kilka ale do szpitala nie biorę, nie powinno się używać smoczka dopóki dziecko nie opanuje sztuki ssania piersi a wiadomo że to trwa także używać będziemy dopiero w domu
No to faktycznie Cię trochę załatwiła tym terminem. A nie możesz jakoś ublagac że na święta chciałabyś juz być w domu? U mbie tak się lekarz zlitowalMam depresję od wczorajteraz to już pewne, nawet zakupy nie pomogły
A wszystko przez wczorajszą wizytę na której nie ustaliłam terminu cc bo moja pani dr raczyła mnie poinformować że najpierw muszę odstawić wszystkie leki które przyjmuje po szpitalu przez najbliższy tydzieńi tak 14.12 zamiast cc mam ktg które określi termin porodu który będzie albo 15-16.12 w przypadku dużych skurczy albo dopiero 21.12
a ja już się nastawiłam na przyszły tydzień.