ewelin86
Fanka BB :)
Nie ma czego się bac. Ja wózek miałam kupić we wrześniu a kupiłam jakoś pod koniec lipcaboje sie tych zakupow jak nie wiem co...jeszcze po tych ostatnich naszych "przygodach"...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma czego się bac. Ja wózek miałam kupić we wrześniu a kupiłam jakoś pod koniec lipcaboje sie tych zakupow jak nie wiem co...jeszcze po tych ostatnich naszych "przygodach"...
I to jest najlepszy przykład, że kobieta jest silna i daje radeDziewczyny dacie rade ja jestem sama z bliźniakami![]()
GratulacjeHej. Czytam Was regularnie mimo że się nie udzielam. Gratuluję szczególnie Ewunce i nadal trzymam kciuki za Gosie (Nie możesz się poddać, ja przeszłam 5 transferow). Z czasów moich początków pozostałe dziewczyny już dawno urodziły lub są w ciazy. Gosia czekam na pozytywny obrót spraw!
U mnie 28tc i mam pytanko. Czy rozwazacie pobranie krwi pepowinowej i zdeponowanie w Krajowym Banku Komórek Macierzystych. Ostatnio mnie Gin zachęcała, ale zglebiamy temat i zdania ekspertów sa mocno podzielone. Jakie jest wasze zdanie i doświadczenie w temacie?
Ja liczę według transferu.Super, wreszcie! Ja liczę od poniedziałku wg om, ginekolog w karcie mi też wpisuje
wg om hehehe zawsze coś teoretycznie do przodu[emoji13] dzięki[emoji106]
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]![]()
U mnie co jakiś czas czułam. Codziennie na pewno nie. Chyba cos kolo 25tc juz było codziennieDziewczyny , rowno tydzien temu poczulam ruchy, to byl pierwszy dzień 18tc. Od tamtej pory codziennie czułam jakieś drgania, "babelki", motylki i inne. Jednak wczoraj popołudniu i dziś praktycznie nic nie czuje. Dziś to w ogole. Tętno sprawdzałam rano , było ok , od razu znalazłam.
Powiedzcie mi czy jak poczulyscie pierwsze ruchy to były takie przerwy ?? Dziś mam pierwszy dzień 19tc. Niepokoje się, Że coś jest nietak :/
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój zaraz 7mc skończy i do tej pory nie lubi przez głowę mieć zakładanych ciuszkówTeż mamy takie
Mała rada - co się da kupuj na napy. Staś nienawidzi ubranek zakładanych przez głowę- podobno dużo dzieci tak ma. Poza tym ciężko to założyć noworodkowi :-/
A moja tp podaje mi akurat wg transferu ale 10stycznia [emoji16] i tak sie urodza kiedy im sie zachce [emoji13]Ja liczę według transferu.
Termin porodu 9.01
Dziewczyny , rowno tydzien temu poczulam ruchy, to byl pierwszy dzień 18tc. Od tamtej pory codziennie czułam jakieś drgania, "babelki", motylki i inne. Jednak wczoraj popołudniu i dziś praktycznie nic nie czuje. Dziś to w ogole. Tętno sprawdzałam rano , było ok , od razu znalazłam.
Powiedzcie mi czy jak poczulyscie pierwsze ruchy to były takie przerwy ?? Dziś mam pierwszy dzień 19tc. Niepokoje się, Że coś jest nietak :/
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Eee to ja o 6 wstaje.
No my w ciazy to może być.
Ale motylek ma juz Stasia przy sobie to powinna spać w tych godzinach![]()
żebyś się nie wyspła jak już będzie Marcelinka. Śpij do póki możesz.