Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kropka , który masz tydzień ?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny![]()
Ja właśnie jadę ...
Mimo że to drugie polowkowe to mam wielki stres. Nie spałam pół nocy i w brzuchu mnie skręca ...
Żeby było wszystko dobrze... [emoji22]
Będzie na pewno. Wierzę za Ciebie[emoji7] [emoji8]Dzięki dziewczyny![]()
Ja właśnie jadę ...
Mimo że to drugie polowkowe to mam wielki stres. Nie spałam pół nocy i w brzuchu mnie skręca ...
Żeby było wszystko dobrze... [emoji22]
Ja tez juz tak bardzo czekam... dzisiaj mi sie plakac chce, z powodu bez powodu wiec tak sobie rozmawiam do mojego zywego srebra w brzuchu i sobie placzeWspaniale w takim razie Żywio czekamy na Ciebie!!!
Ja tez juz tak bardzo czekam... dzisiaj mi sie plakac chce, z powodu bez powodu wiec tak sobie rozmawiam do mojego zywego srebra w brzuchu i sobie placze
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Az mi lezki poleciałyMoże już widziałaś ale przy tym tez się fajnie płacze [emoji846]polecam mnie rozczula na maxa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie widzialas, ale ryczalas sobie bo jestes juz w ciagu... a ja mialam pbiad zrobic...skonczy sie na sadzonym jak maz wroci...Może już widziałaś ale przy tym tez się fajnie płacze [emoji846]polecam mnie rozczula na maxa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom