walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Super. Gratuluję całym sercem.Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super. Gratuluję całym sercem.Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
Jak miło Cię tu widzieć. Gratuluję [emoji173][emoji173][emoji173]No Co Ty kochana. To za wcześnie. Na razie tylko Was podczytuje z krzaków
U nas 9 tydz się kończy, czuje się lepiej ale caly czas jestem bardzo zmęczona. Czekam na usg za tydzien podejrzeć moja kluseczkeBuziaczki
Ona sie budzi z przyzwyczajenia nie głodu mama musi ja nauczyć ze w nocy sie śpi a nie jje. Od 6 mż dziecko nie potrzebuję jeść noca 10-12 w nocy spokojnie wytrzyma ( Marcelina i 14 potrafi ) .Dziewczyny ogólnie Wam odpiszę. Ona się budzi i awanturuje i nie może biedna zasnąć nawet jak chce...nie mam chyba jeszcze serca Ją przymuszać do spania na siłę... narazie jakoś wytrzymuję [emoji85]
Bis abuela Marceliny lat 88Abuela?
Super pic
WitamNo Co Ty kochana. To za wcześnie. Na razie tylko Was podczytuje z krzaków
U nas 9 tydz się kończy, czuje się lepiej ale caly czas jestem bardzo zmęczona. Czekam na usg za tydzien podejrzeć moja kluseczkeBuziaczki
Abuela?
Super pic
Dla Ciebie są poduszki takie płaskie bez wypełnieniaDziewczyny czy dziecko może spać na zwykłej poduszce? Czy nie za miękko czy tak można?
Nie. Dziecko powinno spac na plasko.Dziewczyny czy dziecko może spać na zwykłej poduszce? Czy nie za miękko czy tak można?
No to temperamentna cora rośnieSuper! Bardzo się cieszę! Najważniejsze, ze się udało! Nie ważne jak i za którym razem! [emoji173]️[emoji1320]
Nie. Raz zje, raz nie zje. Niekiedy zje z takim smakiem i wciąga przez jedna dziurkę od nosa a niekiedy pluje i płacze. Nie wiem od czego to jest zależne. Przedwczoraj normalnie zjadła i namawiać jej bie musiałam a wczoraj podałam jej posmakowała od razu płacz. Zabrałam butle uspokoiła się znów podałam posmakowała i awantura. Dałam jej moje 3 minuty i wciągnęła 100 ml.
Dziękuję kochanaJak miło Cię tu widzieć. Gratuluję [emoji173][emoji173][emoji173]