DziękiNapewno nie!Często się tak jest nic się nie martw
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DziękiNapewno nie!Często się tak jest nic się nie martw
Bo one to potrafią tak dziecko ułożyć ze od razu śpi... mi zabrały malego na szczepienie i słyszałam jak się darl... A wrocil to spał z uśmiechem na ustach.....Rozbawily mnie skarpetkija pierwszt koncert mialam w szpitalu jak w 3 noc plakal mi 5 godzin i nie umialam.sobie dac rady az poszlan na noworodki z prosba o pomoc, panie pozwolily mi go zostawić i tam zasnal od razu
czym wiekszy pies tym większa agresjaSzczególnie na duże psyskąd js to znam
![]()
Ale Twoja jest grzecznaU nas moja shih tzu boi sie innych psów. Ale opcji żeby ja w domu zostawić, nie ma. Wszyscy sąsiedzi ja słyszą jak wózek wyprowadzam - w ten sposób daje o sobie znać żebym tylko o niej nie zapomniała[emoji23] a jak spacer jest daleki i długi to wchodzi sobie pod wózek, kładzie sie i leży [emoji3] na rowerek tez z nami idzie. Mali w przyczepce a ona w koszyczku z przodu. Zobacz załącznik 906334Zobacz załącznik 906336Zobacz załącznik 906338Zobacz załącznik 906339
Oj wien cos o tym. Choc raz mi przyeiozly placzacego i chcialam.zlozyc reklamacjeBo one to potrafią tak dziecko ułożyć ze od razu śpi... mi zabrały malego na szczepienie i słyszałam jak się darl... A wrocil to spał z uśmiechem na ustach.....
No babo moj to 4,2 kg zywej wagi wiec wiesz... bez kija nie podchodzczym wiekszy pies tym większa agresja![]()

Slodko [emoji7] u nas tez tak było na początku [emoji173]No babo moj to 4,2 kg zywej wagi wiec wiesz... bez kija nie podchodz![]()
No u nas jeszcze ciekawiej będzie, bo my mamy dwie suki po ok 8kg każda.No babo moj to 4,2 kg zywej wagi wiec wiesz... bez kija nie podchodz![]()
Mopsy? [emoji7] [emoji173]No u nas jeszcze ciekawiej będzie, bo my mamy dwie suki po ok 8kg każda. Zobacz załącznik 906348
Tak.Mopsy? [emoji7] [emoji173]