misis188
Fanka BB :)
Mopsiki??No u nas jeszcze ciekawiej będzie, bo my mamy dwie suki po ok 8kg każda. Zobacz załącznik 906348
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mopsiki??No u nas jeszcze ciekawiej będzie, bo my mamy dwie suki po ok 8kg każda. Zobacz załącznik 906348
Tak.Mopsiki??
Moje Marzenie. Ale maz postawił ultimatum ze pies z włosem i jest nasza 2 letnia Słodycz [emoji173]
Mopsy niestety kłaczą 24/7 przez 365dni w roku.Moje Marzenie. Ale maz postawił ultimatum ze pies z włosem i jest nasza 2 letnia Słodycz [emoji173] Zobacz załącznik 906353Zobacz załącznik 906354
Ponoć dobre chusty są w Lidlu, ale tu trzeba pilnować i polowaćnam dziewczyna z pogadanki polecała jeszcze LennyLamb splot skośno-krzyżowy (ale te już są droższe, warto poszukać używanych) .

Ja szybko wychodziłam na dwór, a w galerii handlowej byłam jak miała 7 dni, a 8 na majówce w mojej miejscowości gdzie wszyscy podchodzili i gratulowali. Odpukać dziecko mi nie choruje.Dziewczyny kiedy z bejbikiem zaczęłyście wychodzić do ludzi? Dziś są warsztaty "mamo to ja" i się zastanawiam czy nie iść. Będą tam dzieci do 1rż, Jaś ma 3,5tyg. Boję się żeby czegoś nie złapał. Z drugiej strony chyba nikt chory lub chorego dziecka tam ciągnąć nie będzie. Co sądzicie?
U nas pierwsze wyjście na spacer było jak Mała miała 1,5 tygodnia. A pierwsze wyjście do ludzi jak 2,5. Zresztą co chwilę ktoś u nas był w domu, albo sąsiedzi na spacerach podchodzili i nic jej do tej pory nie jest. Ale ja to może dziwna jestem. Nie izolowałam dziecka od niczego, nawet od pierwszych dni od psa jej nie odgradzałam.Dziewczyny kiedy z bejbikiem zaczęłyście wychodzić do ludzi? Dziś są warsztaty "mamo to ja" i się zastanawiam czy nie iść. Będą tam dzieci do 1rż, Jaś ma 3,5tyg. Boję się żeby czegoś nie złapał. Z drugiej strony chyba nikt chory lub chorego dziecka tam ciągnąć nie będzie. Co sądzicie?