Agnieś191
Fanka BB :)
A myslisz żeby z dicoflor i bobotic zrezygnować? U pediatry miała jedynie patronaż i tyle...[/QUOTE
A mowilas jak sie mala zachowuje? Ja z bezsilnosci poszlam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A myslisz żeby z dicoflor i bobotic zrezygnować? U pediatry miała jedynie patronaż i tyle...[/QUOTE
A mowilas jak sie mala zachowuje? Ja z bezsilnosci poszlam
Dawaj to co dajesz. Ja dicoflor tez dawalamA myslisz żeby z dicoflor i bobotic zrezygnować? U pediatry miała jedynie patronaż i tyle...
Robimy identyczniekiedy ten dzien?
![]()
Jeszcze nie bylusmy u lekarza bo dopiero w środę mamy i polozna tez pewnie w tygodniu wpadnie to ustalimy termin. Ale szacuje ze gdzies w granicach 12.11 wypadnie. A bioderka kiedy Masz? ja mam równo w 7 tygodniu ale mam nadzieję że nie będzie za późno....Robimy identyczniekiedy ten dzien?
![]()
ooo czyli wszystko ok. A Twoja kiedy się rodziła? my dopiero wczoraj dwa tygodnie skończone a Ty chyba tydzień wcześniej?Ja mam 25.10 to bedzie pod koniec 6 tygodniaja przy bioderkach mam termin 4-8 tygodnia życia także jeśli to racja to sie mieścimy
![]()
Karmieno powiem Ci ze ostatnio na spacerze byla dziewczynka która miała 7miesięcy i byla taka jak Hubek
duży chop z niego
![]()
Podobno pierwsze badanie ma byc miedzy 4 a 8 tygodniem. My mielismy w 7 a za 5 tygodni kontrola. Badania sa dwaJeszcze nie bylusmy u lekarza bo dopiero w środę mamy i polozna tez pewnie w tygodniu wpadnie to ustalimy termin. Ale szacuje ze gdzies w granicach 12.11 wypadnie. A bioderka kiedy Masz? ja mam równo w 7 tygodniu ale mam nadzieję że nie będzie za późno....
Ani mi nie mów [emoji33] [emoji33] [emoji33]@aduuunnia90 dopiero co w ciąży chodziłyśmy [emoji33]
My tez sie na nie zdecydowalismy. Pierwsze już za namiMy mieliśmy 6w1 polecam [emoji106]