Nie mam pojęcia... Mąż musiał jechać do sąsiedniego miasta bo u nas nigdzie nie mieli...My też. Podobno najlepsza z tych 6w1 dostępnych na rynku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mam pojęcia... Mąż musiał jechać do sąsiedniego miasta bo u nas nigdzie nie mieli...My też. Podobno najlepsza z tych 6w1 dostępnych na rynku.
A w czym lepsza od innych?My też. Podobno najlepsza z tych 6w1 dostępnych na rynku.
A ja nie mówię o macie. [emoji12] Tylko jest taka pszczółka do nauki raczkowania.Mamy już mateZastanawiałam się nad zabawką szczeniaczek uczniaczek, ale to chyba już przeżytek [emoji23] chociaż nadal ma dobre opinie.
Jak moi mieli 6 miesięcy kupiliśmy im raczkujecego misia.. Fajna sprawa [emoji4]Mamy już mateZastanawiałam się nad zabawką szczeniaczek uczniaczek, ale to chyba już przeżytek [emoji23] chociaż nadal ma dobre opinie.
Śpiewa puisenki, chodzi, uczy kształtów kolorówMamy już mateZastanawiałam się nad zabawką szczeniaczek uczniaczek, ale to chyba już przeżytek [emoji23] chociaż nadal ma dobre opinie.
nie wiem kiedy to zleciało... Ale teraz nie znam dnia ani godzinyMy mamy i ja lubiMamy już mateZastanawiałam się nad zabawką szczeniaczek uczniaczek, ale to chyba już przeżytek [emoji23] chociaż nadal ma dobre opinie.
Jejku gdzie ten czas pamiętam twoja historię i przeżycia jak nie wiedziałaś czy wogole zaczniesz następna stymulacje A twój naturalny cud już za niedługo będzie wśród nas.Kochana szczęśliwego rozwiązania.Witajcie dziewczyny czas mojego dwupaku dobiega powoli końcanie wiem kiedy to zleciało... Ale teraz nie znam dnia ani godziny
w sumie to dzisiaj jakos mnie plecy i brzuch boli ale czy sie rozkręci czy uspokoi to sie okaże.
jak do 26 nic się nie zacznie to mam się zgłosić do szpitala. Mam mieć planowane cc ze znieczuleniem ogólnym, przez moje przepukliny na kręgosłupieboję się bardzo...Ale wiem ze tego nie unikne.
dlatego proszę Was o jakieś rady , czyli jak postępować po cc, jak wstawać itp aby ułatwić sobie życie i zmniejszyć ból do minimum.
Już nie mogę się doczekać , mój malutki ma już około 3,5 kg ❤