• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A matka myslala ze to butelki fuj i kupila kolejne 2. Zjadl 80 co mnie bardzo cieszy:) zobaczymy teraz jak bedzie z kupka-oby nie bylo problemu. Swoja droga dziwne ze tak mu to mlelo przestalo smakowac. Co innego gdyby go nie jadl wczesniej ale to juz chyba 5 puszka byla. Ale faktycznie wstrętne jest w smaku. Zwykły hipp i to bebiko jest slodkie a tamto na zatwardzenia nie jest slodkie, jest wstrętne w smaku

Załączniki

• IMG-20181121-WA0001.jpg
    IMG-20181121-WA0001.jpg
    152,5 KB · Wyświetleń: 137
A matka myslala ze to butelki fuj i kupila kolejne 2. Zjadl 80 co mnie bardzo cieszy:) zobaczymy teraz jak bedzie z kupka-oby nie bylo problemu. Swoja droga dziwne ze tak mu to mlelo przestalo smakowac. Co innego gdyby go nie jadl wczesniej ale to juz chyba 5 puszka byla. Ale faktycznie wstrętne jest w smaku. Zwykły hipp i to bebiko jest slodkie a tamto na zatwardzenia nie jest slodkie, jest wstrętne w smaku
Jak myślisz karmić -dokarmiać małego to może kup jakieś lepsze mleczko...nam Pani doktor kiedyś polecala Bebilon albo enfamil...teraz też mam kupione w razie gdyby w cyckach nadal była Sahara ;)

Elegancka mama, paznokcie pomalowane :)

Dziewczyny pomóżcie mi by zrozumieć zachowanie Anastazji: mianowicie je z piersi i chwilę się zatrzyma robi się czerwona płacze kilka sekund taki płacz z piersią w buzi i dalej potem je z tej piersi...o co chodzi?

Ja myślę, że to wynik niedojrzałości układu pokarmowego. Może powietrze, które złapała musi się odpowiednio "przemieścić", może coś zabolało przez łapczywe jedzenie, itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry