• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie od 6mca mamy 3xmleko, kaszke na wodzie z musem owocowym i sliczek. Najpierw był ten mały. Teraz 190-220 zje. I jakiś chrupek sie trafi w miedzyczasie jak np my jemy obiad bo sepicha czycha :p

Cześć dziewczyny :)co dzisiaj robicie? coś szykuje się swoim mężom? bo ja sobie zrobiłam super ekstra romantyczną niespodziankę z obcym facetem:oops::o serio:yes:.... idę na cytologię :-D
Cześć. Mojego męża nie ma,więc wieczór spedze z moimi dwoma chłopcami ale czy mi wystarczy do nich cierpliwości ...:baffled: ostatnio z tym coraz gorzej :oops:
a Ty na ttej swojej randce szeroko zadzieraj nogi :p my zawsze jeździliśmy do kina i na kolację ale teraz gdy jest Błażej to raczej nic z tego.
Moje dziecko śpi jak zająć pod miedzą w nocy, na jedzenie co trzy godziny a nad ranem co godzinę skiełczy ale jeszcze usypia i tak moja mi noc, z najdłuższym snem 2-2,5 godziny. Czy wasze pociechy śpią podobnie ?

My mieliśmy wcześniej taki zwyczaj że zamawialiśmy coś do domu jakąś pizzę czy hamburgera, teraz nie wiem czy to wypali:errr::-( :( obecnie staram się odchudzać, nie jem od trzech tygodni słodyczy i schudłam 0,5 kg 8-)nie wiem czy śmiać się czy płakać bo zostało do zbicia dziewięć :oops::o a zadzierać nogi będę bardzo wysoko niech się inny facet nacieszy Hahahaha:-D moja Anastazja śpi od dwudziestej trzeciej do 6 rano bez przerwy na jedzenie w dzień praktycznie w ogóle nie śpi no może godzinkę uzbieram z całego dnia ale w nocy śpi :yes:
Ja Teraz przytyłan...Ale to moja wina bo jak małemu robię mleko to zawsze i ja coś skubne do jedzenia a najczęściej są to ciastka nocne:p mój w dzień śpi okolo 30 minut co dwie godziny . Oj te dzieciaki ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry