Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to nie jest azs?Nie wiem czy cos widac. I czasen to jest bardziej czerwone Zobacz załącznik 942442Zobacz załącznik 942442Zobacz załącznik 942443Zobacz załącznik 942444Zobacz załącznik 942445Zobacz załącznik 942442Zobacz załącznik 942443Zobacz załącznik 942444
My dawaliśmy raz dziennie zaczęłam od jednej marchewki baby z Lidla i taka porcja gdzieś była 3 dni a potem stopniowo zwiększa łam. Potem dałam dynie brokuła buraka cukinię. po warzywach zaczęłam dawać kaszki z Hippa A ostatnio było jabłuszko. Jak dawałam nowe warzywo to troszkę nas próbkę tak tylko ale Hubuś bardzo chętnie to jadłPodpytam Was jak wam idzie/ szlo z rozszerzaniem ile razy dziennie probowalyscie coś podać? Po ile łyżeczek papek w kolejnych dniach?
Nie mam pojęcia to powinien stwierdzić pediatra czy może lepiej udać się do alergologa? No pediatra to widziała i mówiła żeby dać tylko to mleko z haA to nie jest azs?
Ciężko to ocenic ze zdjęcia, tutaj z netu, jeśli azs to może być to alergia na mleko krowie, podobno 30% azs związane jest z alergia. Mleko ha nic nie da. Może dermatolog?Nie mam pojęcia to powinien stwierdzić pediatra czy może lepiej udać się do alergologa? No pediatra to widziała i mówiła żeby dać tylko to mleko z ha
To u nas tak nie jest. One nie znikaja tylki sa raz blade raz czerwone i czuc je pod palcamiMisis u nas takie rumienie po wprowadzeniu u mnie mleka w probie prowokacji, pojawialy sie zaraz po karmieniu i znikały samoistnie w ciagu godziny.