nieagatka
Fanka BB :)
A ryba? Skoro dalas juz mieso rybe tez juz mozeszJeszcze nie, staram się powoli przez wcześniejsze ekscesy z alergią, chociaż jest super, bo kupy są lepsze niż na samej piersi i jak na razie żadnych reakcji alergicznych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ryba? Skoro dalas juz mieso rybe tez juz mozeszJeszcze nie, staram się powoli przez wcześniejsze ekscesy z alergią, chociaż jest super, bo kupy są lepsze niż na samej piersi i jak na razie żadnych reakcji alergicznych.
Rybkę, potem może kaszę do obiadku ja już dodaje cous cous i jęczmienną nawet gryczanąA co teraz/potem nowego? Bo nie chcę by jej jakiś składników brakowało.
U nas też zadziałał, zaczęła chętniej pić wodę.Polecam bidon b.box.
Bardzo drogo, ja kupuję za ok 50-60 zł, plus słomki na wymianę co jakiś czas.Dziewczyny czy ten bidon BBox możliwe żeby kosztował 45 euro??
U nas kolo 60 zl a ja mam z aventu i 40 placilanDziewczyny czy ten bidon BBox możliwe żeby kosztował 45 euro??
No właśnie w Polsce allegro czy w sklepach taka cena A mi na amazon wyskoczyło 45 euro i takie oczy postawiłam.Bardzo drogo, ja kupuję za ok 50-60 zł, plus słomki na wymianę co jakiś czas.
A ryba? Skoro dalas juz mieso rybe tez juz mozesz![]()
Rybkę, potem może kaszę do obiadku ja już dodaje cous cous i jęczmienną nawet gryczaną

Sezonowe warzywa i owoce .A co teraz/potem nowego? Bo nie chcę by jej jakiś składników brakowało.
Mojej mąż do rurki wsadził banana chciała to wyssac i poleciała woda- tak nauczyła się pić z bidonuU nAs bidon pojawił się gdy miała 5mcy. W jeden dzień załapała jak z tego pić. Wczesniej pila z niekapka z miekkim ustnikiem, ja akurat miałam nuk.