• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, moje kochane mądre głowy;) A możecie mi doradzić w kwestii łóżeczka?
Ja sie kompletnie nie znam. Moja siorka kupiła zwykle w Ikea ale dokupila osobno materac z jakiejś strony i mi mówiła,że materace są droższe od łóżeczek.
A jak to było u Was? Kupowaliscie w komplecie? Bo znalazłam takie łóżeczko z materacem.. Bo myślę,że fajnie jak ta barierka jest zdejmowana potem na takie mini lozeczko. Czy to się nie sprawdza? I jak z ta szuflada pod? Macie i używacie? Czy to też nie potrzebne?
Kupilam łóżeczko do ktorego były do wyboru materace,zwykla gąbka w cenie. Ja doplacilam i wzięłam piankowo lateksowy.

Wiecie co ja monitora oddechu nie mam z jednej strony nigdy jakoś nie myślałam o kupnie Ale wiem napewno że by zapewnił spokuj.Corcia w nocy zazwyczaj budzi mnie A jak się zdarzy odwrotnie pędzę do łóżeczka sprawdzać co u niej ,już 2 razy potelepalam ja i bezpodstawnie przestraszyłam bo wydawało mi się że coś nie tak.
Jednak to co ostatnio odwalilam....zapomniałam.zabrac z łóżeczka króliczka przytulanke szmatke taka kwadratowa budzę się w nocy A ona śpi z nią na całej buzi z rączkami rozlozonymi.Sekundy przerażenia ogromnego.

Czy ktoś się na tym zna??
Screenshot_20200623_203440.jpg

Jesli chodzi o materac to mam lateks pianka kokos.

Co do łóżeczka jeśli jest miejsce polecam większe od standardowych. Zwykle łóżeczka są 120x60, ja mam 140x70 z funkcją zrobienia tapczanika. Mają 2,5 roku i jeszcze z 2-3 lata pospią bo potem łóżka dla dzieci te mniejsze są też w tych rozmiarach. Więc na dłuższy czas pieniadze zaoszczędzone.
Dziewczyny, moje kochane mądre głowy;) A możecie mi doradzić w kwestii łóżeczka?
Ja sie kompletnie nie znam. Moja siorka kupiła zwykle w Ikea ale dokupila osobno materac z jakiejś strony i mi mówiła,że materace są droższe od łóżeczek.
A jak to było u Was? Kupowaliscie w komplecie? Bo znalazłam takie łóżeczko z materacem.. Bo myślę,że fajnie jak ta barierka jest zdejmowana potem na takie mini lozeczko. Czy to się nie sprawdza? I jak z ta szuflada pod? Macie i używacie? Czy to też nie potrzebne?
Screenshot_20200623_213427_com.android.gallery3d.jpeg
Screenshot_20200623_213221_com.android.gallery3d.jpeg
Screenshot_20200623_213958.jpeg

U nas od samego początku w osobnym pokoju. I do obydwu miałam nianie z kamerka (polecam, do dziś używamy) Sypialnie mamy tak mała że nawet łóżeczko dostawne by nie weszło. A co do łóżeczka to model Klupś marsell w wersji standardowej 120x60 też występuje i chyba też z jednym ściąganym bokiem [emoji848]
Piękne te Wasze łóżeczka. Super pomysł, ale w sypialni nie mam tyle miejsca.. A do pokoiku chyba nie wstawię od razu łóżeczka, bo nie będę w nocy spała w ogóle.. u Was od razu dzieciaczki spały w swoim pokoju? Czy to Taka wielka sypialnia?

Piękne te Wasze łóżeczka. Super pomysł, ale w sypialni nie mam tyle miejsca.. A do pokoiku chyba nie wstawię od razu łóżeczka, bo nie będę w nocy spała w ogóle.. u Was od razu dzieciaczki spały w swoim pokoju? Czy to Taka wielka sypialnia?
My na razie mamy 2 pokoje, więc opcja pokoju Maksia jest zaparkowana do czasu wyprowadzki. Ale też bym Ci polecała większe łóżeczko takie 140 długości. Młoda bedzie mieć luźniej i na dłużej Wam wystarczy.

reklama
Jesli chodzi o materac to mam lateks pianka kokos.

Co do łóżeczka jeśli jest miejsce polecam większe od standardowych. Zwykle łóżeczka są 120x60, ja mam 140x70 z funkcją zrobienia tapczanika. Mają 2,5 roku i jeszcze z 2-3 lata pospią bo potem łóżka dla dzieci te mniejsze są też w tych rozmiarach. Więc na dłuższy czas pieniadze zaoszczędzone. Zobacz załącznik 1138221Zobacz załącznik 1138222Zobacz załącznik 1138224
My na razie mamy 2 pokoje, więc opcja pokoju Maksia jest zaparkowana do czasu wyprowadzki. Ale też bym Ci polecała większe łóżeczko takie 140 długości. Młoda bedzie mieć luźniej i na dłużej Wam wystarczy.
Moja Lilka jeszcze miesiąc temu mając 3 lata i 2 miechy spala w łóżeczku przekształconym w łóżko (120x60) i bez problemu się mieściła. Teraz ma łóżko piętrowe 200x90 i też zadowolona. Szczerze mówiąc nie widzę potrzeby brania większego lozeczka, zwłaszcza jak ktoś ma mało miejsca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry