• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Piękne te Wasze łóżeczka. Super pomysł, ale w sypialni nie mam tyle miejsca.. A do pokoiku chyba nie wstawię od razu łóżeczka, bo nie będę w nocy spała w ogóle.. u Was od razu dzieciaczki spały w swoim pokoju? Czy to Taka wielka sypialnia?
U nas od początku Marcelina spała sama. Co prawda nie karmiłam piersią. I nigdy nie spała też z nami, dla mnie to ogromny plus bo nie bylo problemu w przejściu na wieksze łózko czy to ze ma swoj pokój i śpi sama nawet po przeprowadzce.

reklama
Ja mam z tym wysuwanym spaniem. Tyle się naczytałam o wypadkach z łóżkami piętrowymi, że spokojniej będę spala gdy obaj będą blisko parteru [emoji51]
Pokażesz fotę w wolnej chwili? Moj jest wariat i taka biegająca energia, wiec tez wolę żeby byl bliżej ziemi 😉a roznica wieku będzie mniej już 2 lata wiec żaden na razie nie będzie się nadawał na piętrowe łóżko.

Muszę zrobić pomiary tych naszych klitek i przemyśleć sprawę. To nie jest takie proste jak się wydaje ;)
Szczerze, to nie chcialabym nauczyć malutkiej spać ze mną całe noce.. meza nie będzie w domu przez miesiąc A potem będzie wracał na 2 tygodnie to może być ciężko.. A z drugiej strony jak nie wziac do siebie takiej kruszynki??

Wiecie ile jest takich spraw o których już myślę i boje się jak to bedzie? [emoji85][emoji85][emoji85]
Nie ma co planować, wyjdzie w praniu. Może być tak, że spanie z Toba będzie jedyna opcja, bo mała będzie ciągle na piersi (mam nadzieję, że nie), a może będzie dawać się odkładać i będzie część nocy spać w łóżeczku, a z Toba np nad ranem. Tak czy siak - Hania zadecyduje [emoji23]

Nie ma co planować, wyjdzie w praniu. Może być tak, że spanie z Toba będzie jedyna opcja, bo mała będzie ciągle na piersi (mam nadzieję, że nie), a może będzie dawać się odkładać i będzie część nocy spać w łóżeczku, a z Toba np nad ranem. Tak czy siak - Hania zadecyduje [emoji23]
Tak jest😊 Przygotuj się na kilka opcji i zobaczysz jak będzie. I nie miej konkretnych oczekiwań, tak bedzie Ci łatwiej😊
Hania będzie wiedziała co jej pasuje, a Ty będziesz chciała żeby była spokojna i radosna. Maksik nie był nigdy przytulasem, a z kolei u mojej przyjaciółki młoda ma ten "słynny" czujnik, że max 30sek po odłożeniu gdziekolwiek się budzi. Totalna przyklejka z niej 😊

Pokażesz fotę w wolnej chwili? Moj jest wariat i taka biegająca energia, wiec tez wolę żeby byl bliżej ziemi [emoji6]a roznica wieku będzie mniej już 2 lata wiec żaden na razie nie będzie się nadawał na piętrowe łóżko.
To podobnie jak u nas. Jaka będzie różnica wieku u was dokładnie? U nas prawie 21 mc

Takie oto mamy. Starszy chwyta się na tą górna część i się buja [emoji33][emoji13] wytrzymałe jest hehehe
IMG_20200624_100930.jpeg

To podobnie jak u nas. Jaka będzie różnica wieku u was dokładnie? U nas prawie 21 mc

Takie oto mamy. Starszy chwyta się na tą górna część i się buja [emoji33][emoji13] wytrzymałe jest hehehe Zobacz załącznik 1138363
ŚLICZNE!!! 😍😍😍Ty też tam polegujesz z nimi? Bo to co upatrzylam w ikei ma 2m długości. I jak nie rozwalą to wystarczy na długo. Jedyny minus to miejsce. Ale tłumaczę sobie ze na noc rozlozone, a w dzień zlozone to już jest, ok.
22 miesiące różnicy będą wg planu😊Znaczy jak młody wysiedzi w brzuchu do początku listopada😊

Fajnie [emoji173]Właśnie, różnie może być. Ale myśli się w głowie kłębią [emoji85]Oby Hania była dla matki łaskawa [emoji1787][emoji23]Piękne te łóżko [emoji173] i w ogole kącik [emoji173]
Hehe no piękny, ale to nie nasz kąt. Tylko foto od sprzedawcy. My jeszcze pokoju dla chłopaków nie mamy odpicowanego na tip top. U nas za miast królików to Batmany [emoji23][emoji23]
Naszego nie mam aktualnie na telefonie.

reklama
ŚLICZNE!!! [emoji7][emoji7][emoji7]Ty też tam polegujesz z nimi? Bo to co upatrzylam w ikei ma 2m długości. I jak nie rozwalą to wystarczy na długo. Jedyny minus to miejsce. Ale tłumaczę sobie ze na noc rozlozone, a w dzień zlozone to już jest, ok.
22 miesiące różnicy będą wg planu[emoji4]Znaczy jak młody wysiedzi w brzuchu do początku listopada[emoji4]
Był taki moment, że spałam tam ze starszym [emoji6] ale te barierki nie dla mnie. Bardzo wgnieciona byłam [emoji51] dobrze że to była drzemka 2h bo ja wtedy z brzuchem byłam hahaha czyli jakieś 70 kg + 12 utrzymało się hahaha

Oglądałam łóżko z Ikea, ale jakoś mi nie podpasowało. No jakoś nie jestem fanką tego sklepu. Co wejdę to się tylko wkurzę [emoji13] tym chodzeniem i praktycznie pustym koszykiem. Ja chyba jak facet się tam czuje Ikea to dla mnie piekiełko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry