Ruda08
Fanka BB :)
Czy Twoje dziecko jest po szczepieniu ?Ogólnie się mega płaczek zrobił :/ w dzień mało śpi, 5 min i wyspana, a tak ładnie spala po kilka godzin. Na rękach jest w miarę spokojna, nie wiem czy coś ja boli czy o co chodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy Twoje dziecko jest po szczepieniu ?Ogólnie się mega płaczek zrobił :/ w dzień mało śpi, 5 min i wyspana, a tak ładnie spala po kilka godzin. Na rękach jest w miarę spokojna, nie wiem czy coś ja boli czy o co chodzi
Nie jest, nie wiem czy to znowu skok rozwojowy, bo ciągle tylko płacz i płaczCzy Twoje dziecko jest po szczepieniu ?
Kilka dni to trwa, nie wiem czy to znowu skok rozwojowy , dzisiaj ma 11 tygodni to by pasowałoTez mi się wydaje, że to dziwne. To się teraz zaczęło czy trwa już dłużej?
A No to nie mam pomysłu ;/Nie jest, nie wiem czy to znowu skok rozwojowy, bo ciągle tylko płacz i płacz![]()
Możliwe, że skok.Kilka dni to trwa, nie wiem czy to znowu skok rozwojowy , dzisiaj ma 11 tygodni to by pasowało
A czy jest problem z jedzeniem? Możesz zrobić ogólne badanie moczu plus crp zeby wykluczyć infekcje. Moze to byc cos od kolek tezKilka dni to trwa, nie wiem czy to znowu skok rozwojowy , dzisiaj ma 11 tygodni to by pasowało
Ja mam coś takiego i wg mnie okKochane, mądre główki.. czy może ktoś zerknąć na ten materac i napisać mi czy jest ok? Czy może jakiś inny konkretny mi polecacie?
Bo jestem zielona w tym temacie ;(
![]()
LATEKSOWO KOKOSOWY Materac do łóżeczka 120x60 12cm
Kup teraz na Allegro.pl za 119 zł - LATEKSOWO KOKOSOWY Materac do łóżeczka 120x60 12cm (7714284111). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Wygląda nieźle.Kochane, mądre główki.. czy może ktoś zerknąć na ten materac i napisać mi czy jest ok? Czy może jakiś inny konkretny mi polecacie?
Bo jestem zielona w tym temacie ;(
![]()
LATEKSOWO KOKOSOWY Materac do łóżeczka 120x60 12cm
Kup teraz na Allegro.pl za 119 zł - LATEKSOWO KOKOSOWY Materac do łóżeczka 120x60 12cm (7714284111). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Ja dalam 90 zl za materac. Jak bede zmieniać lozko na wieksze to w tedy większą uwagę nad tym skupię bo dziecko juz jest cięższe. Bierz i sie nie zastanawiajBo właśnie siostra kupiła jakis materac firmy havea i w opisie podobny A cenowo duzo droższy bo 340zl. Ten z allegro ma duzo kupień i dobrych opinii dlatego się zastanawiam czy przepłacać.