Aguleczka29
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, jaki prezent polecacie dla 2-3 latki ? Już nie mam pomysłu co mojej córce kupić. Dodam że kuchnie mamy, roboty z różnymi funkcjami mamy. Chciałabym coś co może ją zainteresować na dłużej niż 10 minut. :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może puzzle takie dla dzieciaczków w jej wieku moj synek zaczyna układać razem ze mną.Hej dziewczyny, jaki prezent polecacie dla 2-3 latki ? Już nie mam pomysłu co mojej córce kupić. Dodam że kuchnie mamy, roboty z różnymi funkcjami mamy. Chciałabym coś co może ją zainteresować na dłużej niż 10 minut. :-)
Hej dziewczyny, jaki prezent polecacie dla 2-3 latki ? Już nie mam pomysłu co mojej córce kupić. Dodam że kuchnie mamy, roboty z różnymi funkcjami mamy. Chciałabym coś co może ją zainteresować na dłużej niż 10 minut. :-)
My w tym roku baby born soft i wózek dla niej. Mam nadzieje ze sie będzie bawic bo ma etap ubierania misiów w pampersy, karmienia itdHej dziewczyny, jaki prezent polecacie dla 2-3 latki ? Już nie mam pomysłu co mojej córce kupić. Dodam że kuchnie mamy, roboty z różnymi funkcjami mamy. Chciałabym coś co może ją zainteresować na dłużej niż 10 minut. :-)
Domek dla lalek? Wozek dla lalek taki z torba a w niej butelka, smoczek?Hej dziewczyny, jaki prezent polecacie dla 2-3 latki ? Już nie mam pomysłu co mojej córce kupić. Dodam że kuchnie mamy, roboty z różnymi funkcjami mamy. Chciałabym coś co może ją zainteresować na dłużej niż 10 minut. :-)
Moja w trakcie zamkniecia tez pokochala puzzle, zaczela od 9 czesciowych a teraz smiga takie na 50 kawalkow.[emoji4][emoji4]Może puzzle takie dla dzieciaczków w jej wieku moj synek zaczyna układać razem ze mną.
mamyA klocki ?
dostała taką lalkę na mikołaja i nie bardzo.. Bardziej interesują ją wozy strażackie itpMy w tym roku baby born soft i wózek dla niej. Mam nadzieje ze sie będzie bawic bo ma etap ubierania misiów w pampersy, karmienia itd
o tej latarce muszę poczytać. Ona właśnie ma lalki ale nie chce się nimi bawić.Domek dla lalek? Wozek dla lalek taki z torba a w niej butelka, smoczek?
Bratanica 3 letnia dostaje od nas pod choinkę to
Janod, Kosmetyczka z akcesoriami małej Miss - smyk.com
Kosmetyczka z akcesoriami do makijażu francuskiej marki JANOD to doskonała zabawka dla małej księżniczki. W skład zestawu wchodzi: 1 duże okrągłe lusterko z rączką 1 paleta do makijażu z cieniami w 6 kolorach i ...www.smyk.com
i to
![]()
Latarka Projektor 32 Slajdy Zwierzęta Kosmos 2W1 - Opinie i atrakcyjne ceny na Ceneo.pl
Latarka Projektor 32 Slajdy Zwierzęta Kosmos 2W1 – sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Pozostałe wyposażenie pokoju dziecięcego, najtańsze i najlepsze oferty.m.ceneo.pl
Moja ma taką od roku, kupiona przypadkiem w jakims sklepie z pamiatkami. Tam sa tylko obrazki wiec bajke wymyślasz sama, idzie z nia do lozka co wieczor, ma z tego wielka radoche.o tej latarce muszę poczytać. Ona właśnie ma lalki ale nie chce się nimi bawić.