bazylia128
Fanka BB :)
Ja juz w gotowosciTroszkę się stresuje, jak to ja.
Cholernie boję się porodu
Kilka dni poleżę i do domku szykować wszystko i pozostanie czekać. A jak u Ciebie z szykowaniem wszystkiego.?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja juz w gotowosciTroszkę się stresuje, jak to ja.
Cholernie boję się porodu
Kilka dni poleżę i do domku szykować wszystko i pozostanie czekać. A jak u Ciebie z szykowaniem wszystkiego.?
No pewnieNasza @bazylia128 to juz z torba spakowana wszedzie pedza![]()
Ja tez sie boje ale myslalam ze bede bala sie bardziej no moze dlatego zeja mam jeszcze czas.Teraz to tylko sie boje czy mnie szpital na Karowej przyjmieNo pewnie- ale jakos wcale to nie zmniejszylo mojego strachu przed porodem
![]()
Ja mialam jeden bambusowy cieniutki, jeden maly minky do fotelika czy na poczatku do wozka i 2 grubsze duze minky.Dziewczyny w ile kocykow sie zaopatrzylyscie?Ja chce w 3 ale moze to za malo[emoji3061]
Ja mam 3 i narazie nie bede wiecej kupowac - zobacze po porodzieDziewczyny w ile kocykow sie zaopatrzylyscie?Ja chce w 3 ale moze to za malo![]()
Ostatnie 30 dni do terminuKochana co u ciebie - jak sie czujesz? Ty za chwilke rodzisz![]()
Mam 2 bawełniane, jeden mniejszy drugi większyDziewczyny w ile kocykow sie zaopatrzylyscie?Ja chce w 3 ale moze to za malo![]()
no ja to sobie caly czas pralam i prasowalam na biezoco bo poprostu uwielbialam - serioOstatnie 30 dni do terminuboję się jak chyba każda z nas
wszystko nieznane... Torba już spakowana, ale na tym skończyłam swoje przygotowania
czeka mnie jeszcze przeprowadzka za dwa/trzy tygodnie maks, ale już mam zamiar w tym tygodniu w domu prać, prasować i układać wszystko. Wczoraj kupiłam w końcu fotelik i wózek, więc wszystko juz mam. A Ty już widzę wszystko poprane i poprasowane?
Mam 2 bawełniane, jeden mniejszy drugi większyotulacz do fotelika i jakiś zwykły do podscielenia gdzieś. Jeśli będzie mi za mało to dopiero dokupie trzeci bawełniany lub może bambusowy na lato
![]()
Wystarczy. Ja mam cieniutki, średni i gruby. Gruby w wózku. Cieniutki używam latem. Średni jest w użyciu cały czas. Córka kocha ten kocyk, muszę prac w ukryciu inaczej jest płaczDziewczyny w ile kocykow sie zaopatrzylyscie?Ja chce w 3 ale moze to za malo![]()
Moja tak miala z pieluchą, mialam dwie duze, podobne i traktowala je jak kocyk do spania przez baardzo dlugi czas i tez musial byc zaaawsze [emoji4]Wystarczy. Ja mam cieniutki, średni i gruby. Gruby w wózku. Cieniutki używam latem. Średni jest w użyciu cały czas. Córka kocha ten kocyk, muszę prac w ukryciu inaczej jest płacz [emoji87]