annemarie
Fanka BB :)
A cieli i zszywali ci krocze na zywca,bo znieczulenie nie zadzialalo??Jeeeeezusieeee
ja to jednak wole SN![]()
Szybko bys zdanie zmienila
A co cie tak przerazilo w tym co napisalam? Wszystko jak po masle poszlo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A cieli i zszywali ci krocze na zywca,bo znieczulenie nie zadzialalo??Jeeeeezusieeee
ja to jednak wole SN![]()
Kolezanka od zawsze broni sn, wiec co bys nie napisala byloby "przerazajace"[emoji6]A cieli i zszywali ci krocze na zywca,bo znieczulenie nie zadzialalo??
Szybko bys zdanie zmienila[emoji23]ja mam za soba tez SN ,wszystko super,ten punkt programu pamietam jak wczoraj[emoji53]
A co cie tak przerazilo w tym co napisalam? Wszystko jak po masle poszlo[emoji4]
Dali mi znieczulenie w zastrzyku i wtedy zszywaliA cieli i zszywali ci krocze na zywca,bo znieczulenie nie zadzialalo??
Szybko bys zdanie zmienilaja mam za soba tez SN ,wszystko super,ten punkt programu pamietam jak wczoraj
A co cie tak przerazilo w tym co napisalam? Wszystko jak po masle poszlo![]()
Bronię, bo uważam, że to lepsza droga. Ale też jeżeli ktoś wybiera cc to nie jest gorszy. Ty wspominasz to dobrze, No i super. Ja drugi raz (jeżeli będzie i wszystko będzie dobrze), też wybiorę SNKolezanka od zawsze broni sn, wiec co bys nie napisala byloby "przerazajace"[emoji6]
Oby tak wlasnie bylo i obys miala szanse rodzic drugi raz jak tylko zechcesz [emoji4]Bronię, bo uważam, że to lepsza droga. Ale też jeżeli ktoś wybiera cc to nie jest gorszy. Ty wspominasz to dobrze, No i super. Ja drugi raz (jeżeli będzie i wszystko będzie dobrze), też wybiorę SN [emoji3526]
Mam taką nadziejeOby tak wlasnie bylo i obys miala szanse rodzic drugi raz jak tylko zechcesz [emoji4]
Pokazesz corcie?
My tez sie właśnie odstawiamy od piersi [emoji2358][emoji2358][emoji2358]
U nas buntu czy placzu nie ma. Jest za to 253745251638 pobudek co noc [emoji2358][emoji24]Mam taką nadzieje [emoji1307]
Na chwile pokaże [emoji41]
My walczymy a nie odstawiamy, moja to cyckoholik ..
Nie zawsze jest wybor,czesto to koniecznosc.Bronię, bo uważam, że to lepsza droga. Ale też jeżeli ktoś wybiera cc to nie jest gorszy. Ty wspominasz to dobrze, No i super. Ja drugi raz (jeżeli będzie i wszystko będzie dobrze), też wybiorę SN![]()
Ja doszlam do siebie po cc 10 razy szybciej niz po sn.Do domu ze szpitala jechalam tez siedzac za kierownica,po sn sie 6 tyg zbieralam .Dla mnie jest roznica.Dali mi znieczulenie w zastrzyku i wtedy zszywali
I nie cięli, bo pęklam o ciupinkę
Chyba najbardziej mnie to przeraża, że tak dać się ciąć na własne życzenie ..
Co innego jak trzebaAle czasami jest tak - bo ja nie chce, bo to boli. A pózniej po cc to wcale nie boli ?
Tu ból i tutaj![]()
Walczymy już z 3 tyg, mamy milion butelekU nas buntu czy placzu nie ma. Jest za to 253745251638 pobudek co noc [emoji2358][emoji24]
Slodziak [emoji4]