bazylia128
Fanka BB :)
Ale cgyba wlasnie die zdecyduje na ten wozek.Sprawdziłam, zarąbiste ma te kolory. Teraz sama jestem nim pojarana ale muszę znaleźć używany, lubię dla dziecka mieć rzeczy używane, bo to tylko na chwilę w końcu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale cgyba wlasnie die zdecyduje na ten wozek.Sprawdziłam, zarąbiste ma te kolory. Teraz sama jestem nim pojarana ale muszę znaleźć używany, lubię dla dziecka mieć rzeczy używane, bo to tylko na chwilę w końcu.
nie, blisko nie, jakies 100km mam tam. Dobry wybor, wrzucalam tu fote z hotelu tam, bylismy po nowym rokuDziewczyny jak już jesteście w temacie wózków ...będę szukać jakiejś praktycznej parasolki co zajmuje mało miejsca jest lekka, pakowna można ją do spania rozłożyć, no taki must have parasolek haha! Jedziemy w lipcu przez pół Europy i nie zmieszczę do bagażnika naszego Egga. Polecicie jakąś pliss? @nieagatka będziemy chyba jakoś w Twoich okolicach okolo tygodnia, Saint Feliu de Guixols. Blisko mieszkasz ?
Byliśmy już w tym mieście w 2019 i baaaardzo nam się podobało. Jedziemy tym razem do innego hotelu. Yoyo mówisz.. sprawdzę dziękinie, blisko nie, jakies 100km mam tam. Dobry wybor, wrzucalam tu fote z hotelu tam, bylismy po nowym roku
A co so malego wozka do podrozowani to moze yoyo?
gdzie bedziecie? W sensie jaki hotel?Byliśmy już w tym mieście w 2019 i baaaardzo nam się podobało. Jedziemy tym razem do innego hotelu. Yoyo mówisz.. sprawdzę dzięki![]()
W 2019 byliśmy w Montjoi a teraz jedziemy do Eden Roc, znasz może?gdzie bedziecie? W sensie jaki hotel?
Znasz Tosse? To obok, piekne miejsce, warte zobaczenia.
eden roc fo fam gdzie ja bylamW 2019 byliśmy w Montjoi a teraz jedziemy do Eden Roc, znasz może?
A Wy macie ten Yoyo stroller ? Jak on się na płasko rozkłada, nie mogę znaleźć w necie![]()
Serio byliście w Eden roc ?? Mogę Cie pomęczyć na jakimś messenger albo innym WhatsApp jak znajdziesz kiedys chwilę bo chciałabym trochę informacji zebrać żeby się lepiej przygotować do tej "wyprawy"eden roc fo fam gdzie ja bylamFajny jest i ma basen ze spa
i plac zabaw
A yoyo nie mam, ale wiem, ze do posrozy spoko sie sprawdza, a Borys juz bedzie duzy to nawet jak nie calkiem plasko to powinno byc ok, nie?