bazylia128
Fanka BB :)
Odpoczywaj, nabieraj sił , śpij, zjedz coś dobrego. Pokaż co tam w sklepiku dobrego upolowałaś, niestety ja nie mogłam chodzićmąż czasem przemycał troszkę szarlotki.
Czekam na wizytę u alergologa, godzina opóźnienia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Odpoczywaj, nabieraj sił , śpij, zjedz coś dobrego. Pokaż co tam w sklepiku dobrego upolowałaś, niestety ja nie mogłam chodzićmąż czasem przemycał troszkę szarlotki.
Czekam na wizytę u alergologa, godzina opóźnienia![]()
A nie lepiej taki rok po roku głęboki + spacerówkaZaraz kupie wozek bo mi sie nudzi. Tylko nie moge die jeszcze zdecydowac. Moze wy mi doeadzucie. Musze moec wozek spacerowy dla Natusi bo tamten idzie caly dla Baski. Wozek dla Natalki musi miec przekladana raczke bo chce ja miec w swoim kierunku.
A wiesz że dzisiaj po biedzie miałam drzemkę 2 godzinna@bazylia128 mniam, jakie pyszności. Wykorzystaj czas i odpoczywaj.
Naposz co u ciebie bo sie nudze. Zaraz idę pod prysznic i mam ze soba nawet prostownice do włosów@bazylia128 ale masz tam super![]()