bazylia128
Fanka BB :)
Ja się właśnie jakoś bałam normalnym płynem bo choćbyś nie wiem ile płukała to tam chyba z tego płynu zawsze coś zostaję. Ale to może tylko takie moje fanaberiesterylizowalam przez kilka dni, myje w normalnym płynie do naczyń
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja się właśnie jakoś bałam normalnym płynem bo choćbyś nie wiem ile płukała to tam chyba z tego płynu zawsze coś zostaję. Ale to może tylko takie moje fanaberiesterylizowalam przez kilka dni, myje w normalnym płynie do naczyń
tak jak zacznie Ci lizać podłogę albo kosz na śmieci to ten płyn do naczyń okaże się bzduraJa się właśnie jakoś bałam normalnym płynem bo choćbyś nie wiem ile płukała to tam chyba z tego płynu zawsze coś zostaję. Ale to może tylko takie moje fanaberiekażdy coś tam ma
![]()
Jeśli planujesz kp nie kupuj niczego. Jak będzie potrzebny wtedy kupisz.A czy ten sterylizator jest must have nawet jesli planuje karmic piersia? Czy poczekac az sie okaze czy z sukcesem pojdzie karmienie piersia - i jesli nie to dopiero go kupic? Mozna sie obejsc bez niego?
Oj prasować to ja akurat lubię dzieciece ciuszki i poza tym że zawsze są w szafce poprasowane to przed samą kąpielą orasuje spichy zeby założyć Natalce takie cieplutkie. Swoje ciuchy ugniatam w szafietak jak zacznie Ci lizać podłogę albo kosz na śmieci to ten płyn do naczyń okaże się bzduraja jestem ewenement bo moje dziecko nie zna dziecięcego proszku/płynu do prania ani nie miało wyprasowanych bodziakow

tak interesował go strasznie a ze mam go w kuchni zamykany na pedał to wiecznie na niego właził i do dziś robi sobie z niego pomocnik kuchenny i patrzy co robię.Oj prasować to ja akurat lubię dzieciece ciuszki i poza tym że zawsze są w szafce poprasowane to przed samą kąpielą orasuje spichy zeby założyć Natalce takie cieplutkie. Swoje ciuchy ugniatam w szafieale o co chodzi z tym lizaniem kosza na śmieci???? Twój liże kosz na śmieci
![]()
Haha racja jak zaczyna raczkowac to cała sterylizacja idzie w diabłytak jak zacznie Ci lizać podłogę albo kosz na śmieci to ten płyn do naczyń okaże się bzduraja jestem ewenement bo moje dziecko nie zna dziecięcego proszku/płynu do prania ani nie miało wyprasowanych bodziakow
,Po pierwsze że jak się nie uda to zawsze w kolejnym yklu można coś zmienic a dwa w ciąży bliźniaczej jest więcej komplikacji,,u mnie akurat nadciśnienie dużo przekreślało.ale są dziewczyny bliźniaków i ciszę przeszły bez większych problemów. To też zależy ile masz zarodków ?Dziewczyny, potrzebuję się Was troszkę poradzić. Wiadomo to decyzja indywidualna i nikt za mnie jej nie podejmie, ale z Wami będzie mi chyba łatwiej
Jestem przed 3 transferem (dwa poprzednie nieudane- czynnik męski) i lekarz zasugerował podanie 2 zarodków. Decyzja oczywiście należy do nas.
Jak to u Was wyglądało 1 czy 2 zarodki ? I jak 2 to jak się czułyście?
Ja tylko ciepla woda i za kazdym razem sterylizacja juz prawie 10 miesiecyDziewczyny jak myjecie , czym w ogóle butelki do mleczka dzieciom? Do którego miesiąca je sterylizować?????
Przy obexnej sytuacji zwiazanej znpandemia i tak na nic to.a i tak wszystko obije sie o sad bo dobrowolnie nie beda chcieli opuscicJest na to rozwiazanie
Umowa najmu okzjonalnego oraz podpisanie u notariusza ze najemca ma sie gdzie wyprowadzic i podda sie egzekucji. Wiecej info pewnie notariusz poda.Oczywiscie to trzeba przed faktem zrobic
Ja mam taki do kuchwnki mikrofalowej i dodatkowo jak gdzies jade takie woreczki tez do mikrofaliA czy ten sterylizator jest must have nawet jesli planuje karmic piersia? Czy poczekac az sie okaze czy z sukcesem pojdzie karmienie piersia - i jesli nie to dopiero go kupic? Mozna sie obejsc bez niego?