Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam zamiar rozeszrzac od skończonego 6 tygodnia. 4+2 to połowa piątego miesiącaMam głupie pytanie, jak dziecko ma 4 i 2 tygodnie to jest to 5 czy 4 miesiąc? Rekomendują rozszerzanie diety w 6 miesiącu to 5 miesięcy plus ileś dni czy skończone 6 miesięcy? Zgłupiałam od tych temperatur![]()
6 miesiąca oczywiścieJa mam zamiar rozeszrzac od skończonego 6 tygodnia. 4+2 to połowa piątego miesiąca
No powiem ci że ładnie wybrnelasMoja teoria o spaniu z dziećmi jest prosta, skoro wszystkie naczelnie śpią z potomstwem to dlaczego tylko my usiłujemy robić inaczej. Wiem my nie małpy ale jak patrzę na zachowanie ludzi to czasem wypadamy gorzej
Więcej nie napiszę, właśnie wpadłam do pracy, muszę streszczenie na konferencję napisać. Dodam, teoretycznie mam miesiąc urlopu haha. Czasem nienawidzę swojej pracy!
hmm a jak to sie ma do Twojego niespania z maluchem z powodow bezpieczenstwa?Moja teoria o spaniu z dziećmi jest prosta, skoro wszystkie naczelnie śpią z potomstwem to dlaczego tylko my usiłujemy robić inaczej. Wiem my nie małpy ale jak patrzę na zachowanie ludzi to czasem wypadamy gorzej![]()
Więcej nie napiszę, właśnie wpadłam do pracy, muszę streszczenie na konferencję napisać. Dodam, teoretycznie mam miesiąc urlopu haha. Czasem nienawidzę swojej pracy!
Jak to siedzi ??? Normalnie sama siedzi?Moja Basia już sobie siedzi jak ja posadze ale o obracaniu się na brzuszek jeszcze nie ma mowy. Za tydzień będzie miała 4 miesiące.