martka273
Fanka BB :)
Lawendowy 

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Chciałam kolejnego psiaka zaadoptować ze schroniska żeby pomóc choć jednej bidulce ale przy niemowlaku to musi byc tylko młody i łagodny piesek
zresztą ja też to przeszłam i udalo się nam obu wytrwać także Darii zyczę Ci wytrwałości w leżeniu.. na początku czas się wlecze od usg do usg a potem już leci coraz szybciej ;-) Mnie od 20 tc leci bardzo szybko ! Jeszcze maxymalnie 2 tygodnie ciąży mi zostały 

No szlak czleka moze trafic!!!!!
Jak nie bylo??? Facetowi najwyrazniej nie chcialo sie wnosic na pietro 20kg!!!! Najgorsze jest to,ze nic nie moge zrobic. Powiedziano mi,ze mam odebrac przesykle na poczcie a potem nadawca ma zlozyc reklamacje.Kupy sie to nie trzyma
To ja powinnam miec prawo zlozenia skargi na kuriera.grrrrr