• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Darii oby bóle brzucha już nigdy więcej Cię w ciąży nie dopadły. Leż i odpoczywaj.
Madzialenak trzymam dalej kciuki za szybkie rozpakowanie. Najważniejsze, że maluch ma się dobrze. Tobie pewnie ciężko z brzuszkiem tak dużym, ale co się nie robi dla dzieci
Gotadora mam nadzieję że mężuś troszkę Cię odkarmi, bo na ostatnich zdjęciach na blogu nikniesz w oczach.
Kate za jutrzejsze najwspanialsze spotkanie trzymam kciuki
Lawendowy środowa beta Cię zaskoczy, bo będzie już typowy przyrost bliźniakowy (obstawiam w granicach 300 :-)).
Agapl13 - ja miałam zawsze pecha do kurierów. Szczególnie siódemka dała mi się we znaki kiedy zamówiłam karmy dla psów za 1 000 zł , paczka była opłacona a kurier zostawił ją bezpańską pod bramą. Też miałam przypadki jak Ty, że byłam w domu a na płocie awizo zostawiali, że mnie nie było. Jednak nigdy nie miałam problemów z UPS, co prawda są najdrożsi, ale fachowo zajmują się klientem. A Ty słońce się nie denerwuj, jesteś w ciąży przypominam :-).

A wracając do tematyki forum - jutro mamy wizytę. To znaczy ja i moja siostra. Ona o 9:20 serduszkowe, ja o 9:40 swoje i już w nocy miałam koszmary że znów krwawię. Znów cały dzień zaglądałam w pracy czy wkładka nie zawiera niespodzianek. Obłęd i strach przed jutrzejszą wizytą. Oby moja pikawa wytrzymała do końca ciąży potem już może mi nawet nawalić.

I chyba doczekam się odbioru z salonu autka :-D, jutro o 11, no chyba że znów będą mieli jakąś wymówkę. Już 2 tyg temu powinien być odbiór.... moja cierpliwość się kończy i chyba zacznę brać fanty za opóźnienia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sylwia trzymam kciuki za Wasze wizyty &&&& i żebyś już autko dostała :tak:

Kate już niedługo utulisz swój Skarb :tak:

dobranoc kobietki goodnight.jpg

Załączniki

• goodnight.jpg
    goodnight.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 48
Ja też nie mogę spać i chciałabym by już było popołudnie. Wieczorem jeszcze była jakaś awaria wody i myłam się w mineralnej. Na szczęście przed chwilą włączyli, więc wezmę prysznic. Muszę umyć się takim specjalnym płynem dezynfekującym, który kazali mi kupić. Oby wszystko było dobrze... Już nie mogę sie doczekać, ale panikara też jestem straszna.
Napisze do Was jak tylko będę mogła.

Dzien dobry Kobitki,

Kate, trzymam kciuki za Twoje wielkie spotkanie.&&&&&&&&&&&&&:-)
WIesz, tyle juz przeszlas starajac sie o tego maluszka.Dasz rade i z cc. :tak: Powodzenia kochana i czekam z niecierpliwoscia na Twojego posta juz w duecie ;-)

Sylwia, powodzenia na dziesiejszej wizycie, dla Ciebie i dla siostry :-)

Milego dnia!!!!

Kate, dzisiaj twoj wielki dzien! Baw sie dobrze, bedzie super :)

Sylwia, powodzenia na wizycie.

a u mnie dzis takze wielki dzien. Wychodze dzisiaj po raz pierwszy od 30 lipca i nie jest to lekarz. Ide na obiad do restauracji. Troche mam pietra ale skro lekarz pozwolil... ;))

reklama
Sylwia, zaciskam kciuki za wizytki - Twoją i siostry. Na pewno wszystko będzie w najlepszym porządku, a sny i obawy są bezpodstawne.

Kate, trzymaj się kochana. Trzymam kciuki za szybciutkie rozpakowanie. I dawaj nam znać, czy możemy spieszyć z gratulacjami :-)

Milagros, i u Ciebie dzisiaj święto lasu :-) Ale masz fajnie. A do jakiej restauracji idziesz? Jakaś fajna?
Mnie do restauracji nikt dzisiaj nie zabiera, jedyne, to praca na mnie czeka i wzywa mnie mnie z daleka.

Madzialenak, cały czas o Wam myślę i trzymam kciuki.

Miłego dzionka dziewczęta :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry