reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie.
Aduś mnie też łzy poleciały jak przeczytałam twój post.
Kate już pewnie po. Coraz bliżej i mój termin, ale ten czas zapitala. Odezwij się i wstaw fotkę Hani.
Milagros mnie też lekarz powiedział że niebezpieczeństwo mija jak jest 32 tydz i dzidzi 2 kg waży. Romantycznej kolacji.
Gotadora wcinaj bo faktycznie nam znikniesz :) Jak się maja maluchy?
Mazenka za dwa serduszka &&&&&&&
Madzialenak ty się wymęczysz, jakie to musi byś frustrujące takie czekanie. Niech Ci ten poród już wywołaja, a nie tak męczą.
Sylwia wszystko będzie dobrze.
Lawendowa ciekawe czy będzie dwójka :)

Byłam dziś na badaniu krwi w dwóch miejscach. Załatwiłam wszystko za jednym zamachem. Jutro wyniki ciekawe czy mi coś poleciało. Reszta za miesiąc :))
Wczoraj tak spać nie mogłam od 4 w nocy, caly dzień niedobita chodziłam. Dziś o 6 pobudka ale już lepiej. Niedobrze mi się zrobiło i mało brakło a bym zwymiotowała. :szok: Szok bo w ciąży ani razu nie puściłam pawia. W czwartek idę do fryzjera, jakoś na porodówce trzeba wygladać :))

reklama
SonySony jem jem, staram się :-) myślę,że maluszki rosną, co mogę zauważyć po synku jak się wypina - jego "górka" jest już o wiele większa, oczywiście boli mnie bardzo jak się tak wypina, naciska mi na coś tak w okolicach biodra, nisko. Mała też potrafi mi dokuczyć, szczególnie jak wlezie mi na żołądek, a teraz zauważyłam,że sie wypina to jakoś chyba pod żebra mi się pakuje, bo aż mi się słabo robi i cięzko oddychać. Mąż jak przychodzi to się pyta czy maluchy chcą już do Olsztyna jechać ... no niech lepiej posiedzą jeszcze. I zauważyłam wzrost na mojej wadze :-) w sobotę było 64.8 a wczoraj 64.9 - ciekawe czy to ja czy maluszki

Mazanka ogromne kciuki za jutrzejszą wizytę - życzę Ci cudownego słuchania a może dwóch?

Lawendowy Sen a Tobie życzę conajmniej podwójnej bety
:tak:

Madzialenak wiesz,że myślę o Tobie i Sebciu, abyś mogła go już utulić :tak:

Hola fajnie,że się odezwałaś - co u Was?

Gotadora cieszę się że masz już mężusia na stałe przy sobie i że dba o waszą trójeczkę:-).
U nas było w zeszłym tygodniu trochę strachu bo bardzo bolał mnie brzuch aż wylądowałam na ktg ale na szczęście wyszło ok. niestety brzuch często mnie boli ale na szczęście Karolek rośnie i waży już 1,1kg więc w normie:-). ja niestety mam dużo leżeć i odpoczywać więc się stosuję.w moim przypadku wiekszość ciaży przeleżana:-(, ale to nic ważne żeby z maluszkiem wszystko było ok.

Mazanka , kciuki zaciskam za jutrzejsza wizyte i abys uslyszala 2 serduszka

Lawendowy Sen
, jutro czekam na Twoj piekny przyrost bety. Ciekawe czy beda blizniaki ;-)

Maja
, mnie piersi tylko troche bolaly na poczatku. Jesli chodzi o brzuch, to dosc dlugo czulam bol podobny do bolu przed okresem i ciagniecie wiazadel. Wszystko to jest jak najbardziej normalne, w koncu gniazdko sie powieksza.
Fajne,ze masz tak mile i zyczliwe kolezanki w pracy, to bardzo cenne w obecnych czasach. :tak:

Gotadora, Ty wazysz prawie tyle co ja a masz 2 maluszki pod serduszkiem :szok: to pewnie ta dieta cukrzycowa.

Lawendowy-ja oczywiscie z poslizgiem ale z calego serca gratuluje!!!!Spokojnej i nudnej ciazy zycze.

Kate- juz pewnie tulisz swoje malenstwo, czekamy na wiesci.

Dziewczyny to forum ma moc nie tylko na fluidy ciazowe. Dostalismy dzis paszport, wiec w piatek lecimy do Polski :)

Kate071--> Kate Gratulacje ogromne!!! To musi być radość:tak::-):-):-):-) Na pewno jest śliczna Twoja córeńka!!! Odpoczywajcie dużo:) :-):-):-) czyli wyszło terminowo:):-)

reklama
Do góry